Εκλογές: Πόσο θα κοστίσουν οι διπλές κάλπες

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις εκλογές της 21ης Μάϊου. Οι αρχηγοί των κομμάτων, οι υποψήφιοι βουλευτές και τα επιτελεία τους δίνουν «νυν υπέρ πάντων» τον προεκλογικό αγώνα. Δεδομένου ότι στις πρώτες κάλπες θα ισχύει το σύστημα απλής αναλογικής, ο σχηματισμός κυβέρνησης θεωρείται απίθανος. Ως εκ τούτου θα διεξαχθούν και δεύτερες εκλογές στις αρχές Ιουλίου, αυτή τη φορά με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής.

Ωστόσο, πέρα από το σκέλος της άσκησης του δημοκρατικού καθήκοντος των πολιτών και την ανάδειξη νέας κυβέρνησης, οι εκλογές έχουν και άλλη μια σημαντική πτυχή: Αυτή τους κόστους τους.

Εν προκειμένω πόσο αναμένεται να κοστίσουν οι κάλπες και δη οι διπλές;

Το ποσό

Σύμφωνα με ασφαλείς εκτιμήσεις, το κόστος των πρώτων εκλογών θα αγγίξει τα 85 εκατομμύρια ευρώ.

Ειδικότερα, το ποσό αυτό θα μοιραστεί στο προσωπικό που θα στήσει τις εκλογές, σε προμήθεια προεκλογικού υλικού αλλά και στα Σώματα Ασφαλείας που αναλαμβάνουν να διαφυλάξουν το αδιάβλητο της διαδικασίας.

Πιο συγκεκριμένα:

62 εκατ. ευρώ θα διατεθούν για αμοιβές του προσωπικού που θα απασχοληθεί με τη διεξαγωγή των εκλογών,

8 εκατ. θα πάνε σε προμήθεια προεκλογικού υλικού όπως κάλπες και γραφική ύλη,

15 εκατ. θα πάνε στα Σώματα Ασφαλείας που θα είναι σε επαγρύπνηση για τη φύλαξη των εκλογικών κέντρων.

Tι θα γίνει με τους απόδημους

Όσον αφορά στους απόδημους οι οποίοι θα ψηφίσουν για πρώτη φορά στις κάλπες του Μάϊου, αυτοί αναμένεται να κληθούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα σε 99 εκλογικά κέντρα που θα στηθούν σε πρεσβείες, προξενεία, κτίρια ελληνικών κοινοτήτων και σχολεία, αναλόγως τη χώρα που κατοικούν.

Ταμείο

Ως εκ τούτου, οι εκλογικές αναμετρήσεις του Μάϊου και του Ιουλίου αναμένεται να στοιχίσουν 170 εκατομμύρια ευρώ στα δημόσια ταμεία.

Και εάν δεν προκύψει σχηματισμός κυβέρνησης ούτε στις δεύτερες κάλπες, θα χρειαστούν άλλα 85 εκατομμύρια ευρώ. Κοινώς, κάθε κάλπη μας κοστίζει 85 εκατομμύρια ευρώ.

Και μπορεί «η δημοκρατία να κοστίζει ακριβά», ωστόσο δεν υπάρχει εναλλακτική. Γιατί όπως έλεγε και ο σιρ Ουίνστον Τσόρτσιλ: «Η Δημοκρατία είναι το χειρότερο πολίτευμα, με εξαίρεση όλα τα άλλα».

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.