Η «μάχη των συνταγματολόγων» για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Σε ποιους απαντούν οι «οκτώ» με τη «δήλωση βόμβα» -Υπάρχουν συνταγματολόγοι που έχουν οικονομικές σχέσεις με κολέγια και ταυτόχρονα γνωμοδοτούν υπέρ της συνταγματικότητας του νόμου;

«Αντισυνταγματικά τα μη κρατικά ΑΕΙ» αποφαίνονται οκτώ συνταγματολόγοι με δήλωση «βόμβα» όπως τη χαρακτήρισε το Dnews που την είχε την Παρασκευή από το μεσημέρι και μετά πρώτο θέμα.

Πρώτα απ΄όλους στον Ευάγγελο Βενιζέλο και Βασίλη Σκουρή για τη γνωστή και πολυσυζητημένη γνωμάτευσή τους στο θέμα, στον Νίκο Αλιβιζάτο, αλλά και στον Αντώνη Μανιτάκη και άλλους ομολόγους τους που έχουν τονίσει πως η ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων δεν αντίκειται στο Σύνταγμα.

Το αν η ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων είναι συνταγματική ή όχι θα κριθεί προφανώς από το ΣτΕ, λογικά μέσα σε διάστημα ενός έτους, όπως επισημαίνουν οι γνωρίζοντες.

Και με την ευκαιρία ένα ερώτημα: Υπάρχουν συνταγματολόγοι που τάσσονται υπέρ της συνταγματικότητας του νόμου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια και ταυτόχρονα έχουν επαγγελματική σχέση με κολέγια στη χώρα ή με ξένα ιδιωτικά πανεπιστήμια που είναι έτοιμα να ανοίξουν παραρτήματα στην Ελλάδα; Ή που λαμβάνουν γνωματεύσεις από αρμόδιο υπουργείο;

Μια απλή ερώτηση κάνουμε…

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.