Εργαζόμενοι ΟΤΑ κατά ΥΠΕΣ: Δεν έχει καθοριστεί η εκλογική αποζημίωση

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Σφοδρή επίθεση εναντίον του υπουργείο Εσωτερικών, εξαπολύει η ΠΟΕ – ΟΤΑ καταγγέλλοντας ότι λίγες μέρες πριν τις κάλπες δεν έχει ακόμα εκδοθεί η σχετική Υπουργική Απόφαση για τον καθορισμό της εκλογικής αποζημίωσης και του ποσοστού εργαζομένων που θα την λάβουν.

Σημειώνουν ταυτόχρονα ότι υπάρχουν μόνο κυβερνητικές διαρροές για το ύψος του, και καταγγέλλουν ότι πολλοί εργαζόμενοι στους ΟΤΑ «δεν θα λάβουν την εκλογική αποζημίωση, αφού θα μοιραστούν αντί αυτής, ρεπό ή υπερωρίες!!!».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΕ – ΟΤΑ:

Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει για την διεξαγωγή των Εθνικών Εκλογών, αλλά η σχετική Υπουργική Απόφαση για τον καθορισμό της εκλογικής αποζημίωσης και του ποσοστού εργαζομένων που θα την λάβουν δεν έχει ακόμα εκδοθεί.

Το μόνο που υπάρχει είναι κυβερνητικές διαρροές για αύξηση του πενιχρού (για τους Δημοτικούς Υπαλλήλους) εκλογικού επιδόματος, που φυσικά κανείς δεν γνωρίζει αν είναι αλήθεια ή ψέμα.

Την ίδια στιγμή, σε όλους τους Δήμους της χώρας οι εργασίες προετοιμασίας των εκλογών προχωρούν κανονικά χωρίς καν να υπάρχει ενημέρωση για το ποιοι τελικά θα λάβουν την «εξευτελιστική» (για τους Δημοτικούς Υπαλλήλους) εκλογική αποζημίωση.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση γνωρίζουν πως είναι θύματα μιας ακόμη ανισότητας, αφού ουσιαστικά εκείνοι που διεκπεραιώνουν τον μεγαλύτερο όγκο εργασιών λαμβάνουν πολύ μικρότερη εκλογική αποζημίωση έναντι όλων των άλλων συμμετεχόντων (εργαζόμενοι Υπουργείων και Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Αστυνομικών, κ.α.) στην εκλογική διαδικασία.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση γνωρίζουν πως ακόμη και εάν εργαστούν για τις εκλογές, πολλοί εξ αυτών δεν θα λάβουν την εκλογική αποζημίωση, αφού θα μοιραστούν αντί αυτής, ρεπό ή υπερωρίες!!!

Καλούμε το αρμόδιο Υπουργείο Εσωτερικών να εκδώσει ΑΜΕΣΑ την Υπουργική Απόφαση για τον καθορισμό της εκλογικής αποζημίωσης και να πάψει να ψαρεύει σε «θολά νερά», όπως άλλωστε συνηθίζει…

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.