Τελεσίδικα δασική η διεκδικούμενη περιοχή στο Λόφο Κοπανά

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

O Δήμος Βύρωνα αναφέρει:

Στο κενό έπεσαν οι αντιρρήσεις των φερόμενων ως ιδιοκτητών της περιοχής των Θεάτρων Βράχων και του Λόφου Κοπανά, κατά του δασικού χαρακτήρα των επίδικων εκτάσεων.

Την Μεγάλη Τετάρτη 12-4-2023 εξετάστηκαν από την αρμόδια Επιτροπή του Υπουργείου Περιβάλλοντος, οι αντιρρήσεις των ιδιωτών διεκδικητών της έκτασης, κατά του Δασικού Χάρτη του Δήμου Βύρωνα. Ο Δήμος του Βύρωνα παραστάθηκε στη διαδικασία δια της Νομικής του Υπηρεσίας, προκειμένου να υποστηρίξει ενώπιον της Επιτροπής τον δασικό χαρακτήρα του Λόφου Κοπανά και της ευρύτερης περιοχής, καταθέτοντας υπόμνημα με το οποίο αντέκρουσε τα επιχειρήματα των φερόμενων ιδιοκτητών.

Όπως έγινε γνωστό χθες, η Επιτροπή με την απόφασή της (ΑΔΑ: 9Φ1Ζ4653Π8-ΦΒ8), απέρριψε συνολικά τις αντιρρήσεις των ιδιωτών και σφράγισε τελεσίδικα τον δασικό χαρακτήρα της περιοχής.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης: «Η εξέλιξη αυτή μας δικαιώνει στον αγώνα που δίνουμε αδιάκοπα για να προασπίσουμε το δημόσιο χαρακτήρα του λόφου Κοπανά. Η συγκεκριμένη απόφαση σημαίνει ότι η διεκδικούμενη από τους ιδιώτες έκταση στο Λόφο Κοπανά είναι δασική, με ότι αυτό συνεπάγεται, ανεξαρτήτως από το ποια θα είναι η απόφαση του Αρείου Πάγου, στην αίτηση αναίρεσης της απόφασης του εφετείου που έχουμε καταθέσει. Μπορούμε να πούμε ότι είναι μια νίκη στον αγώνα για την προάσπιση του Λόφου Κοπανά, τον οποίο συνεχίζουμε μέχρι την τελική δικαίωση.»

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.