Στα 29 έφτασαν τα νέα συστήματα υπόγειων κάδων στο Δήμο Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δήμος Βύρωνα αναφέρει:

Επεκτείνεται διαρκώς το πρόγραμμα υπογειοποίησης κάδων για κοινά οικιακά απορρίμματα, ανακυκλώσιμα, βιοαπόβλητα, που υλοποιεί το τελευταίο διάστημα η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βύρωνα.

Μέχρι στιγμής στις γειτονιές της πόλης μας έχουν εγκατασταθεί συνολικά, 29 υπόγεια συστήματα που περιλαμβάνουν 72 μεγάλους κάδους.

Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να τοποθετηθούν 7 επιπλέον συστήματα που θα περιλαμβάνουν 32 ακόμα, μεγάλους κάδους.

Ο δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης, δήλωσε σχετικά: «Εντείνουμε την προσπάθεια για τη βελτίωση της καθαριότητας και τον ευπρεπισμό της πόλης μας. Στα νέα συστήματα υπόγειων κάδων η χωρητικότητα είναι υπερδιπλάσια από τους κοινούς κάδους, ενώ αρκετά διαθέτουν και συστήματα συμπίεσης απορριμμάτων που αυξάνουν ακόμα περισσότερο τη χωρητικότητα τους. Με τα υπόγεια συστήματα μειώνουμε τον αριθμό των κάδων στην πόλη, διευκολύνεται η αποκομιδή, αλλάζει η εικόνα του Βύρωνα, ενώ μειώνεται η όχληση για τους πολίτες. Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα βελτίωσης της καθημερινότητας».

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.