Η Καρολάιν διάλεξε τα θέματα της νεοελληνικής γλώσσας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

του Σπύρου Τζόκα*

Περίεργα παιχνίδια παίζει η ζωή και μερικές φορές είναι αμείλιχτη, όταν προσπαθείς να την ξεγελάσεις. Είναι εκδικητική και μπορεί να σε σφάζει με το μπαμπάκι. Είναι κάτι μεταξύ φάρσας και τραγωδίας. Ας ανατρέξουμε λίγο στα γεγονότα. Ο 34χρονος σήμερα Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκηνοθέτησε το σκηνικό του εγκλήματος, δένοντας τον εαυτό του και σκοτώνοντας τη σκυλίτσα του ζευγαριού, τη Roxy, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τους αστυνομικούς από τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Η αστυνομία που ερεύνησε τον τόπο του εγκλήματος βρήκε την κόρη του ζευγαριού, τη μικρή Λυδία, δίπλα στο σώμα της νεκρής μητέρας της. Ο πιλότος ισχυρίστηκε ότι οι «ληστές» ήταν εκείνοι που σκότωσαν τη γυναίκα του, αλλά, όπως αποκαλύφθηκε τελικά, ο Αναγνωστόπουλος ήταν ο πραγματικός δολοφόνος. Άλλη μια φρικτή γυναικοκτονία από έναν άνθρωπο με μεγάλες υποκριτικές ικανότητες και απίστευτο κυνισμό.

Ο άνθρωπος αυτός χθες 2 Ιουνίου 2023 αποφάσισε να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και παρά τις αντιρρήσεις που εκφράστηκαν τελικά του επετράπη. Οι ανθρώπινοι νόμοι του επέτρεψαν να υλοποιήσει τους σχεδιασμούς του σε αντίθεση με την τραγική Καρολάιν που τα όνειρα της, η ζωή της, τα νιάτα της, το παιδί της…..όλα σπαράγματα.

Υπάρχουν όμως και οι φυσικοί νόμοι, για θυμηθείτε την Αντιγόνη και τον Κρέοντα,  που έρχονται κάποιες φορές να διακωμωδήσουν τους ανθρώπινους. Και το κάνουν με διαφορετικούς τρόπους. Αυτή τη φορά βρήκαν τον τρόπο να δοκιμάσουν τις αντοχές ενός δολοφόνου και να αποκαλύψουν και να ειρωνευτούν  την αποχαυνωμένη κοινωνία που δεν ήταν παιδί τους η Καρολάιν, ούτε η κάθε Καρολάιν που δέχεται βία και συνεχίζει  αμέριμνα τη ζωή της.

Το θέμα της νεοελληνικής γλώσσας είναι αυτό που χλευάζει τον συζυγοκτόνο. Πήγε να δώσει εξετάσεις και κλήθηκε  να απαντήσει  στα ερωτήματα που αναφέρονταν στα φαινόμενα, γυναικοκτονίας, βιασμού, οικογενειακής βίας, σεξουαλικής παρενόχλησης και ποικίλων άλλων προσβολών των γυναικών κάθε άλλο παρά σπάνια είναι. Τα κείμενα ήταν αποκαλυπτικά για τη βία των γυναικών και τα ερωτήματα μεταξύ των άλλων ήταν και τα παρακάτω:

«Να αποδώσετε συνοπτικά σε μία παράγραφο 60-70 λέξεων τις απόψεις του συγγραφέα του Κειμένου 1 για την κοινωνική θέση της γυναίκας»  και

«Να αναφέρετε φαινόμενα παραβίασης των δικαιωμάτων της γυναίκας στη σύγχρονη εποχή στον ιδιωτικό και δημόσιο βίο﮲»

Τραγική ειρωνεία πραγματικά και ράπισμα στον ίδιο και την αδιάφορη κοινωνία.  Η θλιβερή  εικόνα της δολοφονίας, του φοβισμένου παιδιού έρχεται και ξανάρχεται πάλι μπροστά μας.  Ο κόσμος μας φαίνεται να δύει. Κλήθηκε δηλαδή ο δολοφόνος να περιγράψει την πράξη του, να αναφέρει  φαινόμενα παραβίασης των δικαιωμάτων της γυναίκας!!!

Η Καρολάιν ήταν πίσω από τα θέματα της νεοελληνικής γλώσσας,  αλλά  δεν μπορεί να το μάθει.  Δικός της δάκτυλος ήταν τα θέματα της νεοελληνικής γλώσσας. Και αυτό γιατί κραυγάζει ότι στην θέση της δεν θέλει να βρεθεί οποιαδήποτε γυναίκα που δεν «υπακούει» και «αντιστέκεται». Όποια γυναίκα «το παίζει δύσκολη». Γιατί έτσι η  Καρολάιν θα δολοφονείται ξανά και ξανά.. Και αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε και δεν θα το επιτρέψουμε.

*ΣΠΥΡΟΣ ΤΖΟΚΑΣ
Πανεπιστημιακός, συγγραφέας,

υποψήφιος με το ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα Αθηνών

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.