ΑΚΙΠΟ: Παγκόσμια ημέρα προσφύγων-20 Ιουνίου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ:

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι συμμετείχαμε στην διατύπωση κειμένου προς διακίνηση σε όλη την Ελλάδα, υπό τον τίτλο «Αυτοδιοικητική Δέσμευση Μη Διάκρισης και Κοινωνικής Ένταξης Προσφύγων».

Ειδικότερα, από τις προσφυγουπόλεις του Βύρωνα και Καισαριανής, το λίκνο της Ολυμπιακής Ιδέας, το Πέραμα της αλληλεγγύης και τα Ιόνια Νησιά του πολιτισμού, ξεκίνησε η Αντιρατσιστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία, με την ευκαιρία της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας Προσφύγων και στον απόηχο του γενικού συγκλονισμού για την τραγωδία στην Πύλο.

Η σχετική διακήρυξη, στης οποίας την διαμόρφωση συνέβαλε η ΑΚΙΠΟ, είναι η ακόλουθη:

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Εμπνεόμενοι από την Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, που το πρώτο άρθρο της αναφέρει ότι «Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ελεύθεροι και ίσοι στην αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα»,

Τιμώντας τις οικουμενικές ιδέες και αξίες που γεννήθηκαν στην  χώρα μας, τις οποίες οφείλουμε να υπερασπιζόμαστε διαρκώς μέσα στους θεσμούς και την κοινωνία, και

Δεσμευόμενοι από τις βαθιά δημοκρατικές παραδόσεις της Αυτοδιοίκησης,

  1. Θεωρούμε ότι ο ρατσισμός σήμερα έχει πολλά πρόσωπα,  είτε ως κοινωνικό είτε ως πολιτικό φαινόμενο και άρα πολυδιάστατος και πολυεπίπεδος πρέπει να είναι ο αγώνας εναντίον του.
  2. Δηλώνουμε αποφασισμένοι να εργαστούμε εναντίον κάθε μορφής κοινωνικού αποκλεισμού και για να επικρατήσουν στις κοινωνίες μας οι αξίες της αλληλεγγύης.
  3. Διακηρύσσουμε δέσμευση μας    να αγωνιστούμε ώστε η αρχή της μη διάκρισης με βάση το χρώμα, τη φυλή, το φύλο, την εθνική καταγωγή, τη θρησκεία και την σεξουαλική προτίμηση να ισχύσει σε όλες τις αυτοδιοικητικές πολιτικές, είτε είμαστε στη διοίκηση είτε στην αντιπολίτευση.
  4. Δεσμευόμαστε επομένως, να μην  δημοσιεύουμε, διανέμουμε ή υποστηρίζουμε απόψεις και θέσεις προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και εχθρικές στη διαφορετικότητα, που συχνά οδηγούν στο μίσος και πράξεις βίας.
  5. Κρίνουμε ως προτεραιότητα την κοινωνική ένταξη των μεταναστών και προσφύγων, με όλα τα δικαιώματα τους, αλλά και τις υποχρεώσεις τους, με κυρίαρχο το ζήτημα της ανεμπόδιστης συμμετοχής των παιδιών μεταναστών και προσφύγων στα σχολεία της περιοχής μας.
  6. Αναλαμβάνουμε να συμμετέχουμε και να στηρίξουμε διεθνείς πρωτοβουλίες, όπως η κίνηση «Διεθνής Συνασπισμός Πόλεων κατά του Ρατσισμού», και να προωθήσουμε το Πρόγραμμα της UNESCO «Για μια κουλτούρα Ειρήνης και μη βίας», με κύριους αποδέκτες τους νέους μας.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής

ΘΟΔΩΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ, Περιφερειακός σύμβουλος Ιονίων Νήσων, πρώην περιφερειάρχης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΣΚΙΩΤΗΣ, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Καισαριανής

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ, Δημοτικός σύμβουλος Αρχαίας Ολυμπίας, πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ,  Δήμαρχος δήμου Περάματος

ΠΑΝΟΣ ΤΡΙΓΑΖΗΣ, Δημοτικός σύμβουλος Βύρωνα

20  Ιουνίου 2023

Ο πρόεδρος                                                                             Ο Γενικός Γραμματέας

Κώστας Ζώρας,                                                                      Γιάννης Γούναρης

Ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου                      Δικηγόρος

Υπεύθυνος Επικοινωνίας

Άλκης Φαρμάκης

(alkis_2481@hotmail.com)

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.