Επίσκεψη του «Μέρα25 – Συμμαχία για τη ρήξη» στο Κ.Υ. Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αντιπροσωπεία του «Μέρα25 – Συμμαχία για τη ρήξη» αποτελούμενη από τους Θανάση Πετράκο υποψήφιο βουλευτή, Τάσο Μαυρόπουλο δημοτικό σύμβουλο Βύρωνα και στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας, Γιάννη Κονιδάρη και Μιχάλη Χανή, επισκέφτηκαν σήμερα το Κ.Υ. Βύρωνα και συνομίλησαν με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας κ. Μαργαρίτη  ,τον ιατρό του Κ.Υ. και Πρόεδρο  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού Δημόσιας ΠΦΥ και Κέντρων Υγείας Παναγιώτη Ψυχάρη, το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό και τους πολίτες που ήταν στο Κ.Υ. Αρχικά ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού Δημόσιας ΠΦΥ και Κέντρων Υγείας  Παναγιώτης Ψυχάρης ενημερώνοντας την αντιπροσωπεία του  Μέρα25 – Συμμαχία για τη ρήξη” τόνισε:

«Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ), έχει υποβαθμιστεί λόγω των μνημονίων και των πολιτικών των κυβερνήσεων τα τελευταία δέκα πέντε χρόνια.

Η δημόσια χρηματοδότηση για την Υγεία  βρίσκεται στα χαμηλότερα επίπεδα στην ΕΕ. Οι ιδιωτικές δαπάνες είναι από τις υψηλότερες της Ευρώπης. Η θνητότητα απο covid βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις.

Η χώρα μας χρειάζεται αύξηση των δημόσιων δαπανών, τουλάχιστον στον ευρωπαϊκό μέσον όρο ποσοστό επί του ΑΕΠ.

Χρειάζεται εκπόνηση Υγειονομικού Χάρτη Αναγκών και οργανόγραμμα για κάθε υγειονομική μονάδα.

Ειδικότερα η ΠΦΥ χρειάζεται όλες τις αναγκαίες ιατρικές ειδικότητες και νέες προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού. Ο ρόλος της είναι η Πρόληψη και η Θεραπεία.

Η Υγεία είναι η καλύτερη επένδυση”.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής του «Μέρα25 – Συμμαχία για τη ρήξη» Θανάσης Πετράκος τόνισε: « Ευχαριστούμε τον , συμπατριώτη  και εξαιρετικό επιστήμονα Παναγιώτη Ψυχάρη για την ενημέρωση . Το  ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη γνωρίζει ότι  η Δημόσια υγεία υπάρχει ακόμη χάρις στο φιλότιμο των γιατρών και όλου του προσωπικού .   Για το Μέρα25 – Συμμαχία για τη ρήξη»  όπως και για εσάς, η δημόσια δωρεάν Υγεία αποτελεί ένα βασικό ανθρώπινο δικαίωμα. Οι µνηµονιακές κυβερνήσεις, µε προεξάρχουσα τη Ν∆, κάνουν ό,τι μπορούν για να το μετατρέψουν σε προνόμιο. Αρχικά, με την υποβάθμιση του ΕΣΥ. Είναι χιλιάδες τα κενά στο  ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Αντί για μόνιμους διορισμούς έχει γίνει    καθεστώς η ομηρία  των επικουρικών, οι  χαμηλοί μισθοί και οι  απλήρωτες εφημερίες. Αντί να ενισχύσει το ΕΣΥ  ευνόησε τις ιδιωτικές κλινικές και εταιρείες όπως η CVC και άφησε το ΕΣΥ υποστελεχωµένο. Το αποτέλεσμα ήταν  να έχουμε ένα από τα χειρότερα στην Ευρώπη ποσοστά θανάτων κατά τη διάρκεια της πανδημίας.  . Επιπλέον ο  νόµος που ψηφισε   για τα ιδιωτικά απογευματινά ιατρεία επί πληρωμή στον χώρο των νοσοκομείων ανοίγει το δρόμο για πλήρη εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίηση της Δημόσιας Υγείας   .

Σε   αυτή  την νεοφιλελεύθερη πολιτική χρειάζεται να ορθώσουμε ένα παλαικό μέτωπο  αντίστασης και ρήξης . Για αυτό ζητάμε τη στήριξη όχι  μόνο των εργαζομένων στην υγεία αλλά και όλου του λαού στις 25 Ιουνίου  για να μπορούμε και μέσα από τη Βουλή  να αγωνιζόμαστε και να στηρίζουμε τους αγώνες για αναβάθμιση του ΕΣΥ  ώστε η  η  υγεία να είναι δικαίωμα όλων, όχι προνόμιο των λίγων διότι η δηµόσια δωρεάν Υγεία αποτελεί ένα βασικό ανθρώπινο δικαίωμα και δεν πρέπει  να επιτρέψουμε να γίνει προνόμιο των πλουσίων και εμπόρευμα”.

Το Γραφείο Τύπου

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.