Η κλεπτοκρατία και η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα πρέπει να ζει και να βασιλεύει!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και καθηγητής στο Χάρβαρντ Όθωνας Ηλιόπουλος  μιλώντας σε εκδήλωση για την Υγεία, υποστήριξε πως υπάρχει τεράστια φοροδιαφυγή στον οδοντιατρικό κλάδο – και όχι μόνο – και πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ψηφιοποίηση του συστήματος, ώστε να τους “τσιμπάει”. Και έπεσαν πάνω του να τον «φάνε»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας  “Απογευματινή”, ο Όθωνας Ηλιόπουλος λέει χαρακτηριστικά: “Η φοροδιαφυγή που θα πιάσεις από το ψηφιακό σύστημα θα καλύψει μέρος του κόστους του. Δεν μπορεί να πηγαίνεις στον οδοντίατρο και στον γιατρό και να μην πληρώνεις. Γιατί στο σύστημα θα φαίνεται ότι σου έχει γράψει συνταγή και σε έχει εξετάσει. Δεν μπορεί να λέει πίεση αυτό, φυσική εξέταση, αλλά δεν έγινε επίσκεψη. Άρα όλοι θα ξέρουμε πόσες επισκέψεις γίνανε σε κάθε γιατρό και σε κάθε οδοντίατρο. Μεγάλη φοροδιαφυγή. Δεν είναι φιλολαϊκό μέτρο, δεν είναι λαϊκίστικο μέτρο. Αλλά να σας πω κάτι μεταξύ μας. Δεν μας ψηφίζουν οι οδοντίατροι έτσι και αλλιώς, οπότε ας πληρώσουν κάτι παραπάνω…”.

Κατά την εφημερίδα «Απογευματινή» ναυαρχίδα της δεξιάς παράταξης και πουλέν του Κυριακού  Μητσοτάκη, δεν πρέπει επαγγέλματα όπως οι  γιατροί, οι οδοντίατροι και άλλα, να  κόβουν αποδείξεις και να καταβάλουν το πραγματικό φόρο που τους αναλογεί.

Οι φόροι σε αυτό το καπιταλιστικό κράτος, πρέπει να πληρώνονται κατά την δεξιά, πάντα και με συνέπεια από  τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.

 Η κλεπτοκρατια πρέπει να ζει και να βασιλεύει! Αυτό ήταν και παραμένει το όραμα των δεξιών κομμάτων, της Ν.Δ.  και όλων των νεοφιλελεύθερων πολιτικών σε αυτό τον τόπο.  Αυτή είναι και η πρακτική διαφόρων κοινωνικών ομάδων και όχι μόνο των γιατρών και οδοντογιατρών.

Ο συγκεκριμένος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, τι το μεμπτό  και παράλογο είπε;

Και έπεσαν πάνω του, με πρώτη την «Απογευματινή» να τον φάνε, να τον συκοφαντήσουν, να τον πετάξουν στην άρρενα της  κατασυκοφάντησης, να τον κατασπαράξουν!  

  Η  Οδοντιατρική Ομοσπονδία  με αφορμή τις δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, τις οποίες αποκάλυψε η “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ”, σε ανακοίνωση της αναφέρει  «οι οδοντίατροι συμβάλλουν στη προστασία της δημόσιας υγείας, προσφέρουν στην εθνική οικονομία, ανάλογα με τις δυνάμεις τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής

«Οι οδοντίατροι, όπως και οι λοιποί επαγγελματίες υγείας, εκτελούν με υπευθυνότητα το έργο τους, συμβάλλουν στη προστασία της δημόσιας υγείας, προσφέρουν στην εθνική οικονομία, ανάλογα με τις δυνάμεις τους και δεν πρέπει να εργαλειοποιούνται στα πλαίσια των προεκλογικών αντιπαραθέσεων και δη με γνώμονα το εάν ψηφίζουν ή δεν ψηφίζουν το ένα ή το άλλο κόμμα. Οποιαδήποτε μομφή κατά των οδοντιάτρων θα πρέπει να αποδεικνύεται, κατά περίπτωση, άλλως, συνιστά συκοφαντία».

Ναι  να φορολογούνται  οι γιατροί, οι οδοντίατροι και οι δικηγόροι, όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα προσθέταμε ως «Ρωγμή»,   σύμφωνα με το εισόδημα τους, άσχετα με ποιο κόμμα και αν ψηφίζουν. Αυτό θα ήταν μια πιο δίκαιη φορολογική πράξη.

Και να υπενθυμίζουμε στον εν λόγο υποψήφιο βουλευτή, ότι αυτό που σωστά  προτείνει δεν τόλμησε ούτε το κόμμα -ΣΥΡΙΖΑ- που είναι υποψήφιος να το κάνει πράξη.

Μια πολιτική στοχευμένων  δραστικών παρεμβάσεων  αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής, περιορισμού του μαύρου χρήματος,  μπορεί να εξοικονομήσει τεράστιους πόρους και να ασκηθούν πολιτικές ενισχύοντας τα κοινωνικά αγαθά για όλους.

Η κριτική ότι αυτό είναι μη ρεαλιστικό υποκρύπτει ιδιοτέλεια ή ανοησία. Ταξική μεροληψία σε βάρος του λαού και της χώρας

Είναι αλήθεια ότι η κοινή γνώμη έχει βαρεθεί να ακούει για καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, για πάταξη της διαφθοράς, επειδή αυτές οι εξαγγελίες  έμειναν για δεκαετίες και παραμένουν και σήμερα συνθήματα, από το πολιτικό κατεστημένο.

 Αυτό, όμως, δεν αλλάζει το γεγονός ότι η αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, του μαύρου χρήματος, αποτελεί ζωτική ανάγκη για την κοινωνία.

Αποτελεσματικοί τρόποι υπάρχουν. Το έλλειμμα ήταν  και παραμένει  στην πολιτική βούληση των κυβερνώντων.

Και σίγουρα τέτοιο έλλειμμα έχει και η  Ν.Δ.

Αυτή την πολιτική λογική, της φοροκλοπής, της φοροδιαφυγής, θα ψηφίσουν, ορισμένοι μισθωτοί και συνταξιούχοι την Κυριακή 25 Ιουνίου, ενισχύοντας το κόμμα της Ν.Δ.

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.