Πώς σώθηκαν 8 δέντρα στον Δήμο Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Της Ήλιας Ιατρού

Η δημοτική αρχή δυστυχώς κλαδεύει δέντρα στην πόλη μας εκτός εποχής. Είναι απορίας άξιο γιατί, όλοι ξέρουμε πως τα δέντρα κλαδεύονται από Νοέμβρη έως Μάρτη. Την εποχή της ανθοφορίας ή καρποφορίας το κλάδεμα μπορεί να ξεράνει το δέντρο, ενώ η ζέστη ευνοεί τη μόλυνσή του από παθογόνους οργανισμούς. Είναι δυνατόν τόσο βασικές αρχές να αγνοούνται από το τμήμα πρασίνου του Δήμου; Ιδιαίτερα μάλιστα όταν, σε τηλεφωνική επικοινωνία, ισχυρίστηκαν πως οι εργασίες έχουν την έγκριση γεωπόνου;

Πέρα από το έγκλημα του να σκοτώνεις ένα δέντρο, υπάρχει και ένα δεύτερο έγκλημα απέναντι στους δημότες, που ζουν σε μία τσιμεντούπολη χωρίς πράσινο. Τα ελάχιστα δέντρα που μας έχουν μείνει θα έπρεπε να προστατεύονται με κάθε θυσία.

Είναι ευθύνη όλων μας να σταματήσουμε τέτοιου είδους ενέργειες. Η ομάδα πολιτών Cut it Right αποφάσισε να σταματήσει το κλάδεμα που είχε ανακοινωθεί στην γωνία Μοργκεντάου & Ολυμπιάδος. Εκπρόσωπός τους περίμενε στο σημείο από το πρωί. Όταν έφτασε το συνεργείο, δεν είχαν μαζί τους γεωπόνο, ούτε έδειξαν άδεια εκτέλεσης έργων μικρής κλίμακας, όπως απαιτεί ο νόμος.  Ωστόσο, ο αντιδήμαρχος πρασίνου & καθαριότητας, κ. Αγγέλης (που ήταν μαζί τους) δέχτηκε τα επιχειρήματά της ομάδας και η κοπή αποφεύχθηκε, τουλάχιστον προς το παρόν. Δυστυχώς, η κοπή είχε προγραμματιστεί μετά από αίτημα γειτόνων, που παραπονιούνται για είσοδο ποντικιών & κατσαρίδων στα μπαλκόνια τους. Δεν φαίνεται να ξέρουν πως αυτά τα δύο είδη δεν έχουν ανάγκη από δέντρα για να γίνουν ενοχλητικά. Είναι λοιπόν πιθανό πως θα συνεχίσουν να απαιτούν μια αναίτια κοπή. Ελπίζουμε πως θα προσέξουν να γίνει σε καταλληλότερη εποχή.

Αυτό που είναι ανησυχητικό είναι πως το συνεργείο δεν συμπεριλάμβανε ανθρώπους με γνώση για το αντικείμενο. Όταν ο αντιδήμαρχος έδωσε την εντολή αποχώρησης, ετοιμάστηκαν να φύγουν, χωρίς να προσέξουν μια διπλανή ελιά πνιγμένη στις παραφυάδες, που θα έπρεπε να είναι η πρώτη τους μέριμνα. Τις έκοψαν μόνο έπειτα από υπόδειξη, άγαρμπα, με αλυσσοπρίονο, το οποίο αφήνει άσχημες τομές, που δύσκολα επουλώνονται.

Κανείς από τους τεχνικούς δεν παρατήρησε τα ξερά και άρρωστα κλαδιά στις νεραντζιές, τα οποία πρέπει να κόβονται αμέσως μόλις εντοπιστούν. Όταν τους τα έδειξαν, αδιαφόρησαν, προφανώς γιατί ήταν μικρά και θεωρήθηκαν ασήμαντα. Το προφανές συμπέρασμα είναι πως οι κηπουρικές εργασίες του Δήμου γίνονται από προσωπικό χωρίς γνώση και αγάπη για τα δέντρα. Στον εξοπλισμό τους δεν παρατηρήθηκαν τα κατάλληλα εργαλεία (κλαδευτήρια, ψαλίδες, πριονάκι κτλ) ούτε δοχείο με απολυμαντικό διάλυμα. Το τελευταίο είναι προφανώς άχρηστο, αν η δουλειά γίνεται αποκλειστικά με αλυσσοπρίονα (τα οποία δεν απολυμαίνονται). Αν όμως αυτό είναι το βασικό εργαλείο του συνεργείου, αρκεί μια φυτονόσος για να αποδεκατίσει όλα τα δέντρα του δήμου.

Δυστυχώς, ήταν ολοφάνερο πως το συνεργείο έκανε κινήσεις που είχαν εμπεδωθεί από συχνή επανάληψη: βιαστική κοπή κλαδιών, χωρίς την προσεκτική εξέταση που πρέπει να προηγείται. Είναι επίσης προφανές πως δεν υπάρχει στο Δήμο πρωτόκολλο προστασίας από φυτονόσους, ενώ απουσιάζει η σωστή καθοδήγηση και η επίβλεψη από άτομο με τις απαιτούμενες γνώσεις.

Η ομάδα Cut it Right θα παρακολουθεί προσεκτικά την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Βύρωνα και καλούμε όλους τους δημότες να βοηθήσουν αναφέροντας οποιαδήποτε κινήσεις της.

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.