Ιδρυτική διακήρυξη της δημοτικής παράταξης “ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ”

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ιδρυτική Διακήρυξη

 Αγαπητοί συμπολίτες,

Καισαριανιώτισες και Καισαριανιώτες

Ζούμε στην ωραιότερη και πλέον προνομιούχα, από πλευράς φυσικού περιβάλλοντος, πόλη της Αθήνας. Μία πόλη που έχει μοναδική ρυμοτομία, περιβάλλεται πανταχόθεν από πράσινο και με Ιστορία που όμοια της δεν έχει καμία άλλη στην Πατρίδα μας.

Και όμως αυτή η ωραία και Ιστορική πόλη, αντί να πρωταγωνιστεί όπως της αρμόζει, έχει καταδικασθεί να υποβαθμίζεται συνεχώς. Γιατί λείπει, από τις εκάστοτε Δημοτικές Αρχές, το όραμα για την ανάπτυξη ενώ πρυτανεύει η μιζέρια και η εξυπηρέτηση των λίγων.

Ο Δήμος μας, αντίθετα με τους άλλους δήμους, έχει μείνει προσκολλημένος σε μια γραφειοκρατική αντιμετώπιση των προβλημάτων, και στη μακαριότητα της καθημερινότητας, είτε από ανικανότητα, είτε -ακόμα χειρότερα- από αδιαφορία.

Έτσι, βιώνουμε καθημερινά, την υποβάθμιση και τη μιζέρια σε όλες τις δραστηριότητες της πόλης μας. Στην καθαριότητα, στο οικιστικό, στο περιβαλλοντικό, στο κυκλοφοριακό, στο συγκοινωνιακό, στον πολιτισμό, στη φροντίδα των αδέσποτων ζώων και γενικότερα στην ποιότητα της ζωής.

Αυτές οι διαπιστώσεις μας οδήγησαν στην δημιουργία της Νέας Δημοτικής Κίνησης που αποτελείται από Νέους Ανθρώπους, Πολιτικά Άφθαρτους με όρεξη για δουλειά και όραμα για το μέλλον. Είναι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα της Καισαριανής μας.

Το όνομά της «ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ»

Πιστεύουμε ότι οι κομματικοί σχηματισμοί είναι απολύτως απαραίτητοι για τη λειτουργία της κοινοβουλευτικής μας δημοκρατίας και για το λόγο αυτό ο καθένας και η καθεμία από εμάς διατηρεί στο ακέραιο τις πολιτικές πεποιθήσεις και τις κομματικές προτιμήσεις που έχει, όπως τις έχουμε διατυπώσει, δημόσια ή ιδιωτικά, στο παρελθόν.

Έχουμε πολιτική τοποθέτηση χωρίς όμως να έχουμε καμία πολιτική εξάρτηση. Μόνος κριτής και συμπαραστάτης μας είναι ο κόσμος της Καισαριανής στον οποίο λογοδοτούμε γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι σε τοπικό επίπεδο η συνεκτική ουσία είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της πόλης μας.

Γιατί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι κοινά για όλους και δεν χωρίζονται σε μπλε, κόκκινα ή πράσινα χρώματα.

Θέλουμε τους Δημότες, πρώτα συμπολίτες-φίλους-γείτονες.

Θέλουμε οι Δημότες να είναι ζωντανά δημιουργικά κύτταρα και να συμμετέχουν στη λύση και όχι να αποτελούν μέρος του προβλήματος.

Θέλουμε τους Δημότες ενεργούς αγωνιστές για τα προβλήματα της Καισαριανής τα οποία, δυστυχώς, καθημερινά, πολλαπλασιάζονται χωρίς να γίνονται, έστω και οι στοιχειώδεις, προσπάθειες για την αντιμετώπισή τους.

Θέλουμε τέλος, ένα Δήμο, που νοιάζεται για τους Δημότες του και την πόλη του, ένα Δήμο συμπαραστάτη στις ομάδες εκείνες που πραγματικά έχουν ανάγκη βοήθειας.

Με τις θεμελιώδεις και απαραβίαστες αυτές αρχές, ξεκινάμε από σήμερα τον αγώνα για την αναβάθμιση της Καισαριανής.

Γιατί οι ημέρες που ακολουθούν είναι πιο δύσκολες για την πόλη μας. Τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν σήμερα είναι σίγουρο ότι θα οξυνθούν και θα πολλαπλασιαστούν.

Το Μετρό που θα έχει δύο σταθμούς στην Καισαριανή σίγουρα θα την αναβαθμίσει αλλά θα δημιουργήσει, ταυτόχρονα νέα προβλήματα στο κυκλοφοριακό και στην στάθμευση των οχημάτων, προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν σήμερα και όχι αύριο.

Και η σημερινή Δημοτική Αρχή αποδεικνύεται τελείως αδύναμη να τα αντιμετωπίσει.

Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε για τη πρόοδο της Καισαριανής και να αντισταθούμε στο πισωγύρισμα που έχουμε περιπέσει.

Στη δημοτική μας κίνηση έχουν (και πρέπει να έχουν) θέση όλοι οι συμπολίτες μας, που θέλουν μια πόλη φιλόξενη, καθαρή, πρωταγωνίστρια στο σήμερα και στο αύριο. Για αυτό σας καλούμε να πυκνώσετε τις τάξεις της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ» .

Ήλθε, επιτέλους, η στιγμή που θα είμαστε περήφανοι για την πόλη μας. Περήφανοι για την Καισαριανή μας.

Ευγένιος Μαζαράκης

Υποψήφιος Δήμαρχος Καισαριανής

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.