Ανακοίνωση για τη συμμετοχή της Αριστερής Παρέμβασης Βύρωνα στις δημοτικές εκλογές

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7/7 στο φιλόξενο χώρο της Λαμπηδόνας στο Άλσος Αγ. Τριάδας, η δημόσια συζήτηση που κάλεσε η Αριστερή Παρέμβαση με θέμα «Η ζωή μας στο Βύρωνα. Τι (δεν) έκανε τα προηγούμενα 4 χρόνια ο δήμος; Τι χρειάζεται να γίνει; Η δράση μας, οι δημοτικές εκλογές και πώς συνεχίζουμε».

Τη συζήτηση συντόνισε ο Δημήτρης Μποτής. Το εισηγητικό άνοιγμα για τα προβλήματα του Βύρωνα και τη στάση της δημοτικής αρχής έκανε ο Παύλος Αναστούλης που εκπροσώπησε την Αριστερή Παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο τα πρώτα 2 χρόνια. Το εισηγητικό άνοιγμα για τη δράση της Αριστερής Παρέμβασης, τη συνέχεια της και το πλαίσιο που γίνονται οι δημοτικές εκλογές έκανε η Μαρία Μπικάκη που είχε την εκπροσώπηση το επόμενο διάστημα. Ακολούθησε συζήτηση με ερωτήσεις, απαντήσεις και παρεμβάσεις από τους παρευρισκόμενους. Τα γραπτά αναλυτικά εισηγητικά κείμενα εδώ και εδώ.

Ανακοινώθηκε ότι η Αριστερή Παρέμβαση θα συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές με πλήρη επίγνωση και του χαρακτήρα των δήμων και του αντιδημοκρατικού εκλογικού συστήματος που βάζει εμπόδια και δυσκολίες. Θέλουμε σε αυτές τις εκλογές η Αριστερή Παρέμβαση να δώσει τη μάχη και να υπερβεί τα όρια που θέτει το σύστημα και να βγει δυνατή μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο.

Στόχος της εκλογικής της παρέμβασης να προβάλλει τη φωνή των κινημάτων, των αγωνιζόμενων κατοίκων, των συλλογικοτήτων και η ύπαρξη της μέσα στο συμβούλιο να γίνεται δύναμη για τα κινήματα και τους κατοίκους. Για να προωθούνται: i. η ανάδειξη των προβλημάτων, των υπεύθυνων και των αιτίων που ανάγονται στις ασκούμενες πολιτικές και στο κοινωνικό σύστημα-καπιταλισμός, ii. η κινητοποίηση και η συλλογική οργάνωση των κατοίκων κόντρα στη λογική της ανάθεσης, iii. η  υπεράσπιση των συμφερόντων τους κόντρα στα συμφέροντα της οικονομικής ελίτ και τις πολιτικές των κυβερνήσεων και της Ε.Ε. Η παρουσία μας μέσα στο δημοτικό συμβούλιο είναι για να φέρνει το έξω μέσα. Να αντλεί πληροφόρηση, να αποκαλύπτει, να φρενάρει, να καθυστερεί, να δημιουργεί εμπόδια στις αντεργατικές και αντιπεριβαλλοντικές πολιτικές.

Η Αριστερή Παρέμβαση ανακοίνωσε ότι απευθύνει κάλεσμα σε αγωνιστές και αγωνίστριες της αριστεράς, αλλά και κάθε ενεργό κάτοικο, μέλη φορέων, συλλογικοτήτων και γενικά κατοίκους για να συμμετέχουν στην Αριστερή Παρέμβαση και να στηρίξουν με την παρουσία τους και το ψηφοδέλτιο στις δημοτικές εκλογές. Να δυναμώσουν και να μαζικοποιήσουν την Αριστερή Παρέμβαση και αυτή την αντικαπιταλιστική αντισυνδιαχειριστική οπτική.

Παράλληλα, δηλώθηκε ότι είναι ανοιχτή σε διάλογο και με άλλες αριστερές δυνάμεις -συγκροτημένες ή ασυγκρότητες- σε επίπεδο δημοτικής παράταξης όχι μόνο για την κοινή δράση, αλλά και για εκλογική συνεργασία που, κάτω από τη δαμόκλεια σπάθη του νέου εκλογικού νόμου, δεν μας είναι αδιάφορη, γιατί διαμορφώνεται μια νέα συνθήκη αποκλεισμών. Από την άλλη δεν αποτελεί όμως και το μόνο κριτήριο η εκλογή στο δημοτικό συμβούλιο, ώστε να βάλουμε νερό στο κρασί μας και να καθορίσουμε από αυτό την επιλογή μας. Κριτήριο είναι και η συμφωνία σε πρόγραμμα, αρχές, αλλά και δεσμεύσεις για τη στάση των εκπροσώπων-συμβούλων. Σε κάθε περίπτωση συνεχίζουμε να επιδιώκουμε την κοινή δράση και τις συνεργασίες μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο.

Η Αριστερή Παρέμβαση δρα και θα συνεχίσει να δρα για τοπικά και κεντρικά ζητήματα που αφορούν τις ζωές μας, τις ζωές των εργαζόμενων, των άνεργων, όλων των φτωχών και εκμεταλλευόμενων, με αριστερή αντικαπιταλιστική προσέγγιση και αντίληψη. Στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει τον Συντονισμό των αριστερών και αντικαπιταλιστικών κινήσεων Δήμων και Περιφερειών. Συμβάλλει και θα συνεχίσει να συμβάλλει στη δημιουργία, δράση, δημοκρατική λειτουργία συλλογικοτήτων αγώνα και διεκδίκησης. Θέλουμε οι αγώνες στα χέρια των κατοίκων να αποκτήσουν άλλο βάθος και διάρκεια και να μη σταματούν μόνο στο επιμέρους. Θέλουμε να μπορέσει ο φτωχός και εκμεταλλευόμενος λαός να οικοδομήσει θεσμούς επιβολής της λαϊκής θέλησης για να υπηρετούνται οι ανάγκες του και να επιβάλλει κατακτήσεις.

Πηγή: aristeriparemvasivyrona

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.