Μηταράκης: Τέλος η Πανεπιστημιακή Αστυνομία -Στους πρυτάνεις περνάει η φύλαξη των ΑΕΙ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η αστυνομία των Πανεπιστημίων καταργείται και οι 1.060 αστυνομικοί θα ενσωματωθούν στους Ειδικούς Φρουρούς, μετά από απόφαση της νέας ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Έτσι, το ζήτημα της φύλαξης των ΑΕΙ περνάει ουσιαστικά στους πρυτάνεις.

Σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, σε συνάντηση που είχε με τους διαπιστευμένους συντάκτες στο υπουργείο, ανέφερε το σχέδιο πλήρους ενσωμάτωσης των 1.060 αστυνομικών της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας από την ΕΛ.ΑΣ., καθώς και την ενίσχυση των αστυνομικών περιπολιών.

«Από 1ης Σεπτεμβρίου θέλουμε να είναι εμφανέστερη η παρουσία αστυνομικών και τροχονόμων στους δρόμους», ανέφερε, χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο αύξησης και των πεζών περιπολιών. Έθεσε ως προτεραιότητες:

-την αντιμετώπιση των θεμάτων καθημερινότητας,

-τα ζητήματα εφηβικής παραβατικότητας,

-την προστασία του πανεπιστημιακού ασύλου.

Τις τελευταίες ημέρες ο υπουργός Νότης Μηταράκης είχε κρατήσει αποστάσεις για τον ρόλο και τον τρόπο λειτουργίας της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας.

Ο κ. Μηταράκης, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στη φύλαξη στα πανεπιστήμια, είπε ότι επανασχεδιάζεται ο ρόλος σε σχέση με τη μορφή που αρχικώς είχε σχεδιαστεί. «Δεν θα μπαίνει μέσα στα πανεπιστήμια για να κάνει τον θυρωρό. Ο ρόλος της Αστυνομίας θα είναι επικουρικός και θα μπαίνει στα πανεπιστήμια όταν χρειάζεται», είπε χαρακτηριστικά.

Χθες σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Action 24, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε χαρακτηριστικά ότι «το πλαίσιο της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας επανεξετάζεται» και ότι «θα πρέπει τα ίδια τα πανεπιστημιακά ιδρύματα να έχουν πιο ενεργό ρόλο στη φύλαξή τους, καθώς δεν είναι ο ρόλος της Αστυνομίας αυτός, αλλά να παρεμβαίνει σε περιστατικά αξιόποινων πράξεων».

Πηγή: iefimerida.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.