Κεραμέως σε ΚΕΔΕ: Νέος Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης -Επιτάχυνση προσλήψεων -Αύξηση πόρων σε ΟΤΑ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Σε τρείς άξονες θα κινηθούν οι πολιτικές του υπουργείου Εσωτερικών με στόχο την ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αυτό τόνισε η υπουργός Εσωτερικών Ν. Κεραμέως, κατά την διάρκεια της τοποθέτησης της, στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, στην οποία παραβρέθηκε επίσης και ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος, μαζί με την υπόλοιπη ηγεσία του ΥΠΕΣ.

Η κ. Κεραμέως τόνισε ότι οι παρεμβάσεις θα αφορούν:

α) Τα θεσμικά:  Τα οποία θα επιλυθούν με την διαμόρφωση του νέου Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το οποίο επεξεργάζεται ήδη το ΥΠΕΣ και θα προωθεί το επόμενο διάστημα μέσω του νομοθετικού του έργου. Στόχος όπως είπε η μείωση της γραφειοκρατίας και η αύξηση στον αντίποδα των διαδικτυακών υπηρεσιών.

β) Τα δημοσιονομικά: Με στόχο την αύξηση των δημοσιονομικών πόρων. «Οσο η ανάπτυξη θα πηγαίνει καλύτερα, τόσο θα έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικούμε περισσότερους πόρους από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για την ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», τόνισε η κ. Κεραμέως.

γ) Το Ανθρώπινο Δυναμικό: Ηδη η κ. Κεραμέως ανακοίνωσε την υπογραφή διυπουργική απόφασης για την πρόσληψη του προσωπικού καθαριότητας για τις σχολικές μονάδες. Επίσης ανέφερε ότι στόχος του υπουργείου, είναι η στενή συνεργασία με το ΑΣΕΠ ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες των προσλήψεων για τους δήμους. Σε αυτή την κατεύθυνση κάλεσε του ΟΤΑ να προχωρήσουν στην καταγραφή των αναγκών τους μέσω της πλατφόρμας που θα ανοίξει σύντομα, για τον προγραμματισμό προσλήψεων για το 2024, ώστε τον Σεπτέμβριο να εγκριθούν από το υπουργικό Συμβούλιο.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.