Απαντήσεις στις ερωτήσεις της Ένωσης Πολιτών με την ονομασία «ΕΝΑΡΓΕΙΑ»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Ένωση Πολιτών με την ονομασία «ΕΝΑΡΓΕΙΑ» αναφέρει:

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΕΝΑΡΓΕΙΑ»

1) Σχετικά με τις ξύλινες κατασκευές του Δήμου Βύρωνα αρκετές από αυτές θα ενταχθούνε για επισκευή στο μεγάλο έργο ανάπλασης του Κέντρου – Μεταμόρφωσης. Ειδικά για το θέμα του Άλσους Αγίας Τριάδος απασχολεί ιδιαίτερα την Δημοτική Αρχή και προσανατολίζεται να το εντάξει σε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα για την συνολική ανάπλασή του με ήπιες κατασκευές.

2) Σχετικά με τις ασφαλτοστρώσεις η επιλογή των οδών και στις δύο εργολαβίες των ασφαλτοστρώσεων θα γίνει με προτεραιότητα στους κεντρικούς δρόμους του Δήμου, που έχουν υποστεί καταστροφές από διέλευση βαρέων οχημάτων και από διελεύσεις δικτύων οργανισμών κοινής ωφελείας. Επισημαίνουμε ότι σε περίπτωση που οδοί ή τμήματα οδών του πίνακα και των δύων προγραμμάτων επικαλύπτονται, τότε θα ασφαλτοστρωθούν ή και θα συντηρηθούν άλλοι οδοί που παρουσιάζουν μεγάλες φθορές με υπόδειξη της ΤΥΔΒ.

3)Σχετικά με τις υπογειοποιήσεις κάδων απορριμμάτων: Η τοποθέτηση υπόγειων συστημάτων κάδων απορριμμάτων ήταν μια δύσκολη υπόθεση, δεδομένου ότι έπρεπε να εξευρεθούν χώροι χωρίς οδεύσεις δικτύων κοινής ωφελείας. Γεγονός που δυσκόλευε την εγκατάσταση. Υπήρχαν περιπτώσεις όπου επιχειρήσαμε να κάνουμε εκσκαφή και λόγο των οδεύσεων των δικτύων τα επιχωματώσαμε εκ νέου (βλέπε οδός Βουτσά). Είναι ένα σημαντικό έργο που λύνει σοβαρά προβλήματα αισθητικής και αναβάθμισης του περιβάλλοντος χώρου, βελτίωση της ποιότητας ζωής, περιορισμός της μόλυνσης του υδροφόρου ορίζοντα, περιορισμός στην μετάδοση ασθενειών και κλπ. Πληροφοριακά σας αναφέρω ότι έχουν εγκατασταθεί 29 υπόγεια συστήματα με 72 μεγάλους κάδους. Βεβαίως υπάρχουν ελάχιστες περιπτώσεις όπου παρεμποδίζεται η διέλευση των πεζών. Αυτό θα λυθεί με διαπλάτυνση των πεζοδρομίων είτε με το Έργο που είναι σε εξέλιξη (Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου), είτε με άλλη παρέμβαση.

4) Σχετικά με την ανακατασκευή του πεζοδρομίου των οδών Νικηφορίδη και Κόνωνος: Σας πληροφορούμε ότι θα επιληφθεί η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Θα συνιστούσα να γίνει ένα αίτημα προς της Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για την κοπή του δέντρου ή όχι εφόσον εμποδίζει.

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Μιχάλης Καραγιάννης

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.