ΒΥΡΩΝΑΣ : Τρεις οι υποψήφιοι δήμαρχοι της δεξιάς παράταξης.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Όχι δύο, όπως τις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις,  αλλά τρεις θα είναι – εκτός απρόοπτου-  οι υποψήφιοι δήμαρχοι της δεξιάς παράταξης στο Δήμο Βύρωνα.

Ο Μίλτος Μπαντής ενημερώνει μέσω του facebook.com τους φίλους  για την συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα.

Σε άρθρο 2/7 στη «Ρωγμή» γράφαμε ….

“Το γεγονός ότι τελείωσαν οι  εκλογικές αναμετρήσεις  και οι αυξημένες κομματικές ευθύνες που είχε ως Προέδρος της οργάνωσης Β3 ΟΔΕΕΠ της Ν.Δ, Νότιου Τομέα Αθηνών, της μεγαλύτερης Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας της χώρας,  ο κ. Μπαντής βρίσκεται μπροστά σε ένα ουσιαστικό σταυροδρόμι ενόψει των δημοτικών εκλογών. Θα είναι για τρίτη φορά υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη «Μαζί για το Βύρωνα», ως τρίτο ψηφοδέλτιο στο χώρο της δεξιάς παράταξης ή θα υπάρξουν εξελίξεις μετά  και το θετικό για την Ν.Δ. εκλογικό αποτέλεσμα στον Βύρωνα, έτσι ώστε να υπάρξει ενοποίηση της παράταξης με στόχο όπως λένε να κερδίσει τον δήμο.

Στην Ν.Δ. μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, την ανάρτηση Χαρδαλιά για τις εξελίξεις σχετικά με το Λόφο Κοπανά θα υπάρξουν αλλαγές σχεδίων, έτσι ώστε να επιδιώξουν  να κεφαλοποιήσουν τις εξελίξεις αυτές και να επωφεληθούν εκλογικά μπροστά στις δημοτικές εκλογές.

Οι διεργασίες, οι συναντήσεις, οι πιέσεις  τις τελευταίες μέρες είναι ισχυρές ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.

Σε κάθε περίπτωση ο Μίλτος Μπαντής φαίνεται να είναι ενισχυμένος λόγο και της κομματικής του θέσης και σχέσεις με  την ηγεσία και τον μηχανισμό της Ν.Δ. αλλά και τον ιδιαίτερο  ρόλο του κ. Χαρδαλιά. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα και όλα δείχνουν οτι ο κ. Μίλτος Μπαντής θα είναι ο υποψήφιος, της δεξιάς παράταξης».

Ήδη αναμορφώνονται  τα προεκλογικά γραφεία της παράταξης στην οδό Χρ. Σμύρνης για να όλα είναι έτοιμα για την επίσημη πρεμιέρα.

Η αναγγελία του κ. Μπαντή – όχι ότι δεν την περίμεναν- έχει φέρει πονοκέφαλο στις άλλες δυο παρατάξεις των κ.κ. Γώγου και Δεμπόνου και αναμένονται οι πρώτες αντιδράσεις.

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Μπαντή

Φίλες και φίλοι,

Αγαπημένοι μου συμπολίτες,

Ο Βύρωνας είναι η δική μας, ξεχωριστή όμορφη γειτονιά. Η πόλη που γεννηθήκαμε, που μεγαλώσαμε, που ζήσαμε και ζούμε και σήμερα με τα παιδιά μας, με τις οικογένειές μας. Μια πανέμορφη ιστορική γωνιά της Αττικής, στους πρόποδες του Υμηττού, που ένωσε σχεδόν πριν 100 χρόνια και για πολλές δεκαετίες τις αγωνίες, τις ελπίδες, αλλά κυρίως τις αξίες υπερήφανων ανθρώπων, που πάλεψαν για το νέο τους τόπο, για τη νέα τους ζωή.

Και είναι αυτή η γειτονιά των προσφύγων παππούδων και γιαγιάδων μας που γνώρισε μέσα σε αυτές τις δεκαετίες μοναδικές σελίδες δημιουργίας και προόδου, είναι αυτή η γειτονιά που έμεινε πρωταγωνίστρια σε δύσκολους ιστορικούς και κοινωνικούς αγώνες, είναι αυτή η ξεχωριστή γειτονιά που αντιστάθηκε διαχρονικά στην οπισθοδρόμηση και στην στασιμότητα.

Και είναι ο Βύρωνάς μας, η πόλη των ονείρων μας, των μοναδικών στιγμών μας, των γονιών και των παιδιων μας, που ήταν πάντα και παραμενει αδιαμφισβήτητα το ξεχωριστό σημείο αναφοράς και έμπνευσής μας, που παραμένει το απόλυτο στοίχημα δημιουργικής ευθύνης και καθήκοντος για όσους από εμάς θελουμε να τον βλέπουμε να πρωταγωνιστεί, να προοδεύει, να ομορφαίνει ξανά.

Για όσους αρνούμαστε ν’ αποδεχτούμε την απαξίωση και τον μαρασμό που βιώνει η πόλη μας τα τελευταία χρόνια από μια ανύπαρκτη και προκλητικά αδιάφορη δημοτική αρχή.

Για όσους δυσκολευόμαστε να αποδεχθούμε οτι μια παρέα ανίκανων και ιδεοληπτικά εγκλωβισμένων κρατάει την πόλη όμηρο, εκμεταλλευόμενη πρόσκαιρες συγκυρίες και ανούσιες αντιπαραθέσεις.

Για όσους πραγματικά πιστεύουμε και συμφωνούμε ότι η αγαπημένη μας πόλη και οι συμπολίτες μας δεν αντέχουν να παραμείνει ούτε μέρα πλέον σε αυτό το ιδιότυπο καθεστώς ανευθυνότητας και οπισθοδρόμησης των τελευταίων 9 ετών.

Σε όσους εν τέλει πιστεύουμε βαθιά και κυρίως ειλικρινά, ότι για την γειτονιά μας αξιζει να παλέψουμε όλοι μαζί για να πάει μπροστά και μόνο μπροστά.

Στις 8 Οκτωβρίου άλλωστε αποφασίζουμε οριστικά για την πορεία και το μέλλον της πόλης μας. Αποφασίζουμε οριστικά για το αν θα συνεχιστεί η πορεία της ανευθυνότητας και της προκλητικής στασιμότητας των τελευταίων ετών ή αν θα χαράξουμε μια νέα κατεύθυνση δημιουργίας και καθημερινού αποτελέσματος προς όφελος των δημοτών μας και του Βύρωνα που όλοι αγαπάμε και τον θέλουμε ξανά Πρωταγωνιστή.

Αποφασίζουμε αν θα πούμε ένα ηχηρό ΩΣ ΕΔΩ στα πυροτεχνήματα, στην τοξικότητα, στην αναποτελεσματικότητα, στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, και ένα βροντερό ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ στην δημιουργία, στο σχέδιο, στα μικρά και μεγάλα έργα σε κάθε γειτονιά, στα απτά αποτελέσματα για την ποιότητα ζωής του κάθε συμπολίτη μας.

Αγαπητοί μου συμπολίτες, και σε αυτή την μάχη της 8ης Οκτωβρίου αποφάσισα να δηλώσω ξανά ΠΑΡΩΝ ως υποψήφιος Δήμαρχος. Και να δώσουμε όλοι μαζί τις επόμενες ημέρες την σημαντική αυτή μάχη για τον Βύρωνα μας. Μαζί με όλες εκείνες τις δυνάμεις δημιουργίας και μεταρρυθμίσεων που θέλουν ο Βύρωνας να προχωρήσει πλέον τολμηρά μπροστά, αφήνοντας πίσω μας όλα όσα μπορεί κατά καιρούς να μας πλήγωσαν και ενώνοντας δυνάμεις με όλους εκείνους που είχαν υπηρετήσει και αποδείξει διαχρονικά την αγάπη τους για την πόλη.

Αυτές οι εκλογές του Οκτωβρίου είναι μία ευκαιρία να πιάσουμε ξανά όλοι μαζί το νήμα της δημιουργίας από την αρχή, τιμώντας όλους εκείνους -ακόμα και αν δεν δώσαμε τα τελευταία χρόνια μαζί τις μάχες μας για την γειτονιά μας- με τους οποίους έχουμε στο παρελθόν αποδείξει πόσο δημιουργικά και αποτελεσματικά μπορούμε ενωμένοι να δουλέψουμε για αυτήν.

Όλοι μαζί άλλωστε μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Για τον Βύρωνά μας, για τις οικογένειές μας, για τις νέες γενιές, για τα παιδιά μας. Και σε αυτή την πορεία, σε αυτό το ξεχωριστό προσκλητήριο ευθύνης και δημιουργίας δεν περισσεύει και δεν πρέπει να λείψει κανείς. Η συμμετοχή και συνεισφορά όλων είναι απαραίτητη και προϋπόθεση για την επιτυχία της όμορφης προσπάθειας που ξεκινάμε σήμερα.

Με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης και αντίληψη των προκλήσεων και των δυνατοτήτων μας, σας καλώ να προχωρήσουμε μαζί μπροστά. Για την πόλη που αγαπάμε, για την πόλη στην οποία θέλουμε και αξίζει να ζήσουν τα παιδιά μας.

Ξεκινάμε λοιπόν! Ο Βύρωνας μπροστά!

Για να αποκτήσει ξανά αυτή η μοναδικά υπέροχη και ιστορική γειτονιά τον ρόλο που της αξίζει στα επόμενα χρόνια, στη σύγχρονη εποχή.

Πάμε όλοι μαζί, σταθερά και δυνατά μπροστά!

Με σχέδιο και γνώση. Με διάθεση προσφοράς και αποφασιστικότητα.

Δίπλα σε κάθε πολίτη.

Με φροντίδα για την κάθε γωνιά αυτού του υπέροχου τόπου, στη καρδιά της πρωτεύουσας, στη αγκαλιά του Υμηττού. Με αγάπη για την πόλη που παίζουν, ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά μας, την πόλη που μας μεγάλωσαν οι γονείς μας, την πόλη που πλέον έχουμε ιστορική ευθύνη να προχωρήσει μπροστά!

Ξεκινάμε!

Ο Βύρωνας Μπροστα!

Μίλτος Μπαντής

Υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα

Πηγή: rogmistinenimerosi

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.