22 Ιουλίου 1998: Τέσσερις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους μετά από μάχη με τις φλόγες στον Υμηττό

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Τέσσερις άνθρωποι στην προσπάθεια τους να σβήσουν τη μεγάλη δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον Υμηττό στην περιοχή του Καρέα εκείνο το μεσημέρι στις 22-7-1998, εγκλωβίστηκαν στις φλόγες με τους ισχυρούς ανέμους και κάηκαν.

Πρόκειται για τους Αρχιπυροσβέστες Μαλούκο Δημητρίο  47 χρονών και Μαυραειδή Θεμιστοκλή 41 χρονών, τον Πυροσβέστη Διαβολή Αλέξανδρο 26 χρονών, καθώς και τον 20χρονο νεαρό Καραμολέγκο Δημήτρη Εθελοντή Πυροσβέστη της ομάδας του Δήμου Καισαριανής .

Η φωτιά ξεκίνησε την Τετάρτη 22/7 το μεσημέρι από την περιοχή του Καρέα κοντά στο μοναστήρι του Αη Γιάννη και γρηγορά με τους ισχυρούς ανέμους και τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν κατευθύνθηκε προς την Ηλιούπολη . Πέρασε το χωματόδρομο και συνέχιζε προς την κορυφή του βουνού. Το πύρινο μέτωπο είχε απλωθεί περίπου ένα χιλιόμετρο.

Στην προσπάθεια τους να περιορίσουν την φωτιά οι τέσσερεις συνάνθρωποι μας εγκλωβίστηκαν- περικυκλωθήκαν από τις φλόγες και κάηκαν.

Σαράντα ημέρες μετά την καταστροφή πολλοί Βυρωνιώτες συμμετείχαν  στην  πορεία από το Μοναστήρι του Άη-Γιάννη Καρέα στον τόπο της τραγωδίας. Από εκείνη την εκδήλωση είχε βγει η πρόταση για την ανέγερση ενός μνημείου για τους άδικα χαμένους πυροσβέστες και τον εθελοντή, στον τόπο της θυσίας τους, ώστε να αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς για όσους αγωνίζονται για την προστασία του Υμηττού.

Στο σημείο της θυσίας ο Δήμος Ηλιούπολης το 2000 ανέγειρε μνημείο για τους πεσόντες πυροσβέστες του Καρέα, για να γνωρίζουν οι φίλοι του βουνού και του δάσους την θυσία αυτών των ανθρώπων στην προσπάθεια τους για την κατάσβεση μεγάλης δασικής πυρκαγιάς, στο δάσος του Καρέα στον Υμηττό, στις 22 Ιουλίου 1998.

Κάθε χρόνο στην μνήμη των πυροσβεστών και του εθελοντή που έχασαν τη ζωή τους γίνεται εκδήλωση  στον τόπο όπου έγινε το τραγικό περιστατικό.   Θα τους θυμόμαστε για την αυτοθυσία  που επέδειξαν.

Συμπληρωθήκαν 23 χρόνια από τότε και ο λαός του Βύρωνα, των όμορων δήμων του Υμηττού και όλης της Αττικής, δεν τους ξεχνά.

Ιδιαίτερα στους ανθρώπους που πήραμε μέρος στην κατάσβεση της μεγάλης εκείνης πυρκαγιάς, πυροσβέστες, εθελοντικές ομάδες, πολίτες και εργαζόμενοι των δήμων Βύρωνα, Ηλιούπολης, Καισαριανής, άνδρες της αστυνομίας, ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Ρογκάκος ο Δήμαρχος Καισαριανής Θανάσης Μπαρτζώκας, δημοτικοί σύμβουλοι, είναι βαθιά χαραγμένη στην μνήμη μας  η θυσία αυτών των ανθρώπων.

Δυστυχώς οι καταστροφικές πυρκαγιές συνερίζονται κάθε καλοκαίρι στη χώρα μας, όπως γίνεται και αυτές τις ημέρες στη Αττική και αλλού.

Θύμα για άλλη μια φορά των πολιτικών των κυβερνήσεων και γενικότερα της καπιταλιστικής εξουσίας  το δάσος, το περιβάλλον,  η ζωή μας.

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.