Εκδήλωση Λαϊκής Συσπείρωσης Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

  “…η σκέψη μας, στους συμπολίτες μας, στις πυρόπληκτες περιοχές, και στις καταστροφές από τις πυρκαγιές…”

Την Πέμπτη 20/7, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων Βύρωνα, από την παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση, και τον υποψήφιο Δήμαρχο Βαγγέλη Γείτονα. Στην αίθουσα εκδηλώσεων ,στο Δημαρχείο Βύρωνα.

Την παρουσίαση άνοιξε, με σύντομο χαιρετισμό, η Αφροδίτη Αυγερινού, Περιφερειακή Σύμβουλος της Παράταξης. Κάλεσε τους πολίτες, να ενισχύσουν τους συνδυασμούς της Παράταξης. Για την σύγκρουση, με την εγκληματική πολιτική, που ενισχύει τα κέρδη των ομίλων και όχι τις ανάγκες του λαού…

Ο υποψήφιος για Δήμαρχος, Βαγγέλης Γείτονας, είναι ένας νέος άνθρωπος, που υπηρετεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως Δημοτικός Σύμβουλος, από το 2016. Όπως τόνισε, η θέση του κάθε δημότη, είναι στην 1η γραμμή του αγώνα, με συλλογικότητα και αλληλεγγύη, στηρίζοντας τους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης, ανεξάρτητα από τι ψηφίζει ο καθένας στις εκλογές. Καθώς, οι τωρινές δημοτικές αρχές, εφαρμόζουν τις πολιτικές ΝΔ, Σύριζα, Ευρωπαϊκής Ένωσης.

“…η καπιταλιστική ανάπτυξη είναι ποτισμένη με το αίμα των θυμάτων, ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας…”

Κάλεσε όλους, μαζί με τον λαό του Βύρωνα, στους αγώνες, για τις ανάγκες των πολλών, και όχι για τα κέρδη των λίγων. Καμιά ανοχή στην αντιλαϊκή πολιτική…

Μας μίλησε για το θέμα των δημόσιων εκτάσεων στα θέατρα βράχων, και τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Στη συνεδρίαση του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου, η δημοτική αρχή, έδωσε συγχαρητήρια, στον εαυτό της, για την εξέλιξη. Δηλαδή, όπως ανέφερε ο ομιλητής, ότι ο Κος Χαρδαλιάς , η Κα Μενδώνη και ο Κος Πρωθυπουργός, έδωσαν λύση, πριν συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο…Και όχι για ολόκληρη την διεκδικούμενη έκταση.

Αναφέρθηκε επίσης, στην περίφημη ασφαλτόστρωση στην οδό χρυσοστόμου Σμύρνης,  με τον πρωτοποριακό ενεργειακό ασφαλτοτάπητα, ο οποίος και θα συνέβαλλε στην μείωση της απορρόφησης του ηλιακού φωτός, με όφελος για το περιβάλλον. (Σημείωση του συντάκτη. Σε αυτό το έργο, ο εργολάβος διέπραξε απάτη, βάφοντας το ασφαλτοστρωμένο τμήμα του δρόμου, με κοινή λευκή μπογιά, και όχι το ενδεδειγμένο υλικό, με αποτέλεσμα, να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά ολισθηρό και επικίνδυνο οδόστρωμα).

Επίσης, την μελέτη για το 4ο Δημοτικό σχολείο, και την ανέγερση νέου, από το 2018, δεν την έχει δει κανένας. Για το θέμα των απορριμμάτων, μας ανέφερε, ότι ο Δήμος Βύρωνα, κάθε χρόνο, πληρώνει περί το 1,5 εκατομμύρια ευρώ, για το θάψιμο των σκουπιδιών, στην χωματερή.( Σημείωση του συντάκτη. Και για αυτό το απαράδεκτο θέμα, σημαντικές ευθύνες, βεβαίως, φέρουν και οι ίδιοι οι δημότες, αφού το γνωρίζουμε, και μας το επιβεβαίωσε και ο σημερινός Δήμαρχος, ότι το ποσοστό ανακύκλωσης, είναι σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα. Είναι ντροπή αυτό, για τον κάθε δημότη, δεν υπάρχει δικαιολογία…)

Και σε αυτές τις εκλογές, συγκρούονται 2 κόσμοι, οι ανάγκες των πολλών, με τα κέρδη των λίγων. Μόνο ο λαός, σώζει τον λαό. Ο Υποψήφιος Βαγγέλης Γείτονας, μας θύμισε ότι σε όλες τις μάχες για τον λαό, μπαίνουμε χωρίς να ρωτάμε, τι ψηφίζει καθένας, ή τι κόμμα υποστηρίζει. Μας μίλησε, απλά, για μια όμορφη και αισιόδοξη προσπάθεια. Εμείς είδαμε, έναν νέο άνθρωπο, με τίμιο πρόσωπο, και ειλικρινή λόγο…

Τον τελευταίο λόγο, όπως πάντα, θα έχει ο κάθε ψηφοφόρος. Καλούς αγώνες.

Βασίλης Παπαστεργιόπουλος.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.