ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ Κ.Ο. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ για την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΣΥΡΙΖΑ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Λαϊκή Συσπείρωση Καισαριανής αναφέρει:

Θίχτηκε! η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στην Καισαριανή από την αποκαλυπτική κριτική της Λαϊκής Συσπείρωσης στην σύμπραξή τους, λίγο πριν τις τοπικές εκλογές, με την παράταξη της σημερινής δημοτικής αρχής και την από καιρό άφαντη παράταξη του πρώην δημάρχου Καμπάκα.  Και επειδή το θράσος (τουλάχιστον) δεν τους λείπει, προσπαθούν να πάρουν ρεβάνς στο χαρτί, μπας και μπορέσουν να ξεγελάσουν, για άλλη μια φορά, μέλη και ψηφοφόρους.

Δύσκολη δουλειά!

Πως να εξηγήσουν την επιλογή συμπόρευσης μ’ αυτούς που μέχρι χθες τους κατηγορούσαν «ότι υλοποιούν κατά γράμμα την πολιτική της ΝΔ στο Δήμο»; Αλήθεια ενάντια σε ποιον συμπράττουν; Ποιος είναι ο αντίπαλος αν όχι η κυβερνητική πολιτική που τόσο καλά υπηρέτησε η δημοτική αρχή Βοσκόπουλου!

Η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη το ξέρει καλά το παιχνίδι και έχει αποδείξει ότι δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να χρησιμοποιεί τους ψηφοφόρους στους σχεδιασμούς της (φανερούς και αθέατους). Έχει “ιδρώσει τη φανέλα”  στις προηγούμενες τοπικές εκλογές, όταν έστελνε ψήφους για να εκλέξει το σχήμα του κου Βοσκόπουλου.

Δεν είναι βέβαια πρωτοτυπία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καισαριανή αυτές οι επιλογές!

Η στήριξη και συμπόρευση με δημάρχους και παρατάξεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, έχει προχωρήσει και σε άλλους δήμους σε όλη την χώρα, πάντα στο όνομα της δημοκρατίας, της προόδου … και για το καλό των δημοτών! Χαρακτηριστική βέβαια η υποστήριξη του  ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗ στο Περιστέρι και η σύμπλευση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα απέναντι (σε τι άλλο!) στη δημοτική αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης!

Στην καρδιά των τοπικών αυτών συμμαχιών βρίσκεται η  στρατηγική τους σύγκλιση, μέσα και έξω από τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια. Βρίσκεται η πολιτική που είναι κομμένη και ραμμένη για την “ανάπτυξη” των λίγων, όπου οι λαϊκές ανάγκες είναι κόστος και η πρόσβαση σε υγεία, παιδεία, αναψυχή ακριβοπληρώνεται. Όπου ο φυσικός πλούτος και η λαϊκή περιουσία είναι ευκαιρία για μπίζνες… Που κουβαλάει πάνω της άπειρα μικρά και μεγάλα καθημερινά εγκλήματα.

Μια πολιτική που στην πόλη μας χρεοκόπησε, αδυνατώντας και αδιαφορώντας να δώσει ανάσες ανακούφισης, να προστατέψει τη δημόσια περιουσία και να  τιμήσει την ιστορική ταυτότητα της Καισαριανής. Που αναγνώριζε σαν εχθρό της μόνο τους δημότες και τους μαζικούς φορείς που αντιδρούσαν και διεκδικούσαν.

Να τις χαίρονται λοιπόν τις “συμμαχίες” τους τα ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και να είναι περήφανοι για το μοίρασμα καρεκλών σε κοινή θέα…!

Είναι και αυτά στοιχεία της πολιτικής ηθικής που πρεσβεύουν και του ρόλου τους ως  “βολική αντιπολίτευση”, στον οποίο τελειοποιούνται μετά και τις τελευταίες εκλογές.

Εμείς πάντως,… δεν θα πάρουμε!

Και αυτό είναι η καλύτερη εγγύηση για το λαό της πόλης μας.

Το ΚΚΕ με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στους Δήμους και τις Περιφέρειες θα συνεχίσουμε να αντιπαλεύουμε αυτή την πολιτική με όλες μας τις δυνάμεις. Για να δυναμώσει το ρεύμα αμφισβήτησης του δρόμου ανάπτυξης για τους λίγους. Για να εκλεγούν δημοτικές αρχές που θα κάνουν 100% μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, που δε θα “βολεύονται με λιγότερο ουρανό”.

Με αυτήν την συνεπή πολιτική στάση και ειλικρίνεια μπορούμε να κοιτάμε κάθε Καισαριανιώτη και Καισαριανιώτισσα στα μάτια.

Να απευθυνόμαστε ανοιχτά, ιδιαίτερα σε ανθρώπους που θεωρούν τον εαυτό τους αριστερό, με αξίες και αρχές, και να τους καλούμε να αξιοποιήσουν την πείρα τους και να μη δώσουν συγχωροχάρτι στις δυνάμεις που μόνο συμβιβασμό, απογοήτευση και μοιρολατρία πρόσφεραν.

Να τους καλούμε να τους χαλάσουν τα σχέδια! Να τους αφήσουν στα κλειστά γραφεία των συναλλαγών!

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

Στη δύσκολη επόμενη μέρα που προδιαγράφεται.

ΌΛΟΙ εμείς μαζί μπορούμε να υψώσουμε ένα τείχος αντίστασης ενάντια στην πολιτική που μας ματώνει, δυναμώνοντας παντού τη Λαϊκή Συσπείρωση!

Για να ζωντανέψει ξανά το χαμόγελο στην πόλη μας!

Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!

Το ξέρουμε και το ξέρουν!

Σημ. 1: Πολύ βαριά φαίνεται να έχει πάρει η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, το γεγονός ότι η δημοτική αρχή της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δεν πήρε μέρος στην φιέστα εξιλέωσης που ετοίμασε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το Σεπτέμβρη του 2016. Όταν προσπαθούσαν να καπηλευτούν τους αγώνες του λαού της Καισαριανής, την ίδια ώρα που έβγαζαν στο σφυρί του Υπερταμείου τη μισή Ελλάδα… Και ενώ δείχνουν πολύ αγανακτισμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» γι’ αυτό, δεν φαίνεται να τους ενοχλεί ιδιαίτερα ότι συνεργάζονται σήμερα με την παράταξη του κου Βοσκόπουλου, που η θέση του την εποχή εκείνη ήταν …να αποζημιωθεί η Σκοπευτική Εταιρία για την βέβηλη παρουσία της στο χώρο! Την ίδια άνεση δείχνουν και στην αναγνώρισης των διεκδικήσεων της Φιλοδασικής Εταιρίας στο αισθητικό δάσος του Υμηττού στην οποία έχει προχωρήσει η σημερινή δημοτική αρχή αλλά και η δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ στο Βύρωνα! Μάλλον πάσχουν …από επιλεκτική ηθική!

Σημ. 2: Καλό είναι η ηγετική ομάδα της Καισαριανής να εξανίσταται για τους χειροκροτητές των ΑΖΟΦ, όχι απέναντι στο ΚΚΕ, αλλά στους βουλευτές της που ήταν εντός της Βουλής. Είναι ίδια η πολιτική αντίληψη που έκανε εκλογικό κάλεσμα στα ορφανά της Χρυσής Αυγής, που προετοίμασε τη ΝΑΤΟϊκή συμφωνία για τις βάσεις, που έβλεπε έναν “διαβολικά καλό” στον Τραμπ, που τοποθέτησε τον αντικομμουνιστή και εμμονικό παραχαράκτη της ιστορίας Μαραντζίδη ως επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ κλπ κλπ. Κι αν αυτά σας μοιάζουν μακρινά, θυμηθείτε την κατάσταση που βρίσκεται το Μουσείο Εαμικής Εθνικής Αντίστασης και το μπάσιμο για …μια χούφτα ευρώ, στον ιερό χώρο του Σκοπευτήριο των μηχανισμών παραχάραξης της ιστορίας του Γερμανικού ΥΠΕΞ.

Σημ. 3: Συμφωνούμε στο ότι «οι πολίτες της Καισαριανής δεν ξεχνάνε». Βλέπουν και κρίνουν… Είμαστε βέβαιοι ότι το νιώθετε ήδη και εσείς…

Κ.Ο. Καισαριανής του Κ.Κ.Ε

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.