Παρουσίαση τοιχογραφίας του Ιταλού MILLO 27/7 στις 20:00 στο Παλαιό Δημαρχείο του Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δήμος Βύρωνα αναφέρει:

Ο street artist MILLO στην Αθήνα Συνέντευξη τύπου και παρουσίαση του έργου Πέμπτη 27 Ιουλίου – ώρα 8 μ.μ.

Κήπος του Μουσείου Ιστορίας Δήμου Βύρωνα (παλιό Δημαρχείο, Ευαγγελικής Σχολής και Κύπρου) Χαιρετισμοί:

Francesco Neri, Διευθυντής του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών

Γρηγόρης Κατωπόδης, Δήμαρχος του Δήμου Βύρωνα

Ιωάννης Τσόλκας, καθηγητής Ιστορίας της Ιταλικής Λογοτεχνίας και Ευρωπαϊκός Πολιτισμός, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών, σε συνεργασία με τον Δήμο Βύρωνα και την Awesome Athens Experiences, έχει τη χαρά να σας κοινοποιήσει ότι, από τις 24 έως τις 28 Ιουλίου 2023 ο Ιταλός καλλιτέχνης Francesco Camillo Giorgino, γνωστός ως MILLO, θα είναι στην Αθήνα και θα πραγματοποιήσει ένα πρότζεκτ τοιχογραφίας σε μια επιφάνεια του Δήμου Βύρωνα που θα παρουσιαστεί στην κοινότητα στις 27 Ιουλίου.

Ο MILLO, καλλιτέχνης διεθνούς φήμης, είναι γνωστός για τις τεράστιες τοιχογραφίες του, οι οποίες εναρμονίζονται τέλεια στα αστικά τοπία που τις φιλοξενούν. Το στυλ του χαρακτηρίζεται από τη χρήση των ασπρόμαυρων γραμμών που πλαισιώνουν άλλα ζωντανά χρώματα. Αμέτρητα είναι τα έργα του Millo που βρίσκονται στην Ιταλία και το εξωτερικό. Τώρα και η Αθήνα επίσης θα είναι μέρος της καλλιτεχνικής του διαδρομής με μια τοιχογραφία που θα τιμήσει την εκατονταετηρίδα του μεγάλου Ιταλού συγγραφέα Ιτάλο Καλβίνο.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.