Συμμετοχή των εργαζομένων στους Δήμους στη στάση εργασίας της Τετάρτης 26 Ιουλίου 2023 της ΑΔΕΔΥ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.), ανακοινώνει τη συμμετοχή της, στην Πανελλαδική Στάση Εργασίας που προκήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., για την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023 (ημέρα ψήφισης του Νομοσχεδίου για τους νέους μισθούς στο Δημόσιο), από τις 11:00 το πρωί μέχρι τη λήξη του ωραρίου και καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, να συμμετάσχουν μαζικά και ενωτικά, όπως επίσης και στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, στις 11:30 το πρωί, στο Υπουργείο Οικονομικών (Νίκης 5-7).

“Το Νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση με τίτλο, «Ενίσχυση του εισοδήματος των μισθωτών, των νέων, της οικογένειας και της εργασίας. Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις», συνιστά εμπαιγμό των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και γενικότερα το Δημόσιο Τομέα. Οι αυξήσεις για τις οποίες επιχαίρει η κυβέρνηση, και τα φερέφωνα της θέλουν να περάσουν πώς πρόκειται για «γενναίες παροχές», είναι ψίχουλα, και ούτε στο ελάχιστο μπορούν να καλύψουν το «τσεκούρι» που έπεσε στα χρόνια των μνημονίων, ή να απαλύνουν τον πόνο από τον οικονομικό όλεθρο τον οποίο υφίσταται οι εργαζόμενοι και τα νοικοκυριά τα τελευταία χρόνια από τις απανωτές αυξήσεις στην ενέργεια, στα είδη σούπερ-μάρκετ και πρώτης ανάγκης γενικά.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση διεκδικούμε:

  • Γνήσιο μισθολόγιο με γενναίες αυξήσεις στους μισθούς μας.
  • Επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού.
  • Μισθολογική αναγνώριση της διετίας 2016-2017.
  • Αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ.
  • Αύξηση του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας.
  • Καμία σύνδεση της αξιολόγησης με τη μισθολογική και βαθμολογική εξέλιξη.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να στείλουμε το μήνυμα στην κυβέρνηση πώς, ανοχή στην κοροϊδία, στον εμπαιγμό και στην απαξίωση δεν πρόκειται να δείξουμε. Όλοι μαζί συμμετέχουμε στην Πανελλαδική Στάση Εργασίας που προκήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τη λήξη του ωραρίου, στην Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, στις 11:30 το πρωί, στο Υπουργείο Οικονομικών (Νίκης 5-7), καθώς επίσης και στις όποιες άλλες Συγκεντρώσεις προγραμματισθούν ανά την Ελλάδα”, τονίζει η Ομοσπονδία.

Πηγή: epoli.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.