Μείωση ΕΝΦΙΑ κατά 10%: Έρχεται διάταξη για τα σπίτια που ασφαλίζονται για φυσικές καταστροφές

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Οι λεπτομέρειες της εφαρμογής της διάταξης για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 10 %  αναφορικά με τα σπίτια που ασφαλίζονται για σεισμό, πυρκαγιά και πλημμύρες, θα καθοριστούν με Υπουργική απόφαση, όπως ενημερώνει με ανακοίνωση του το υπουργείο Οικονομικών.

«Από το 2024 ισχύει μείωση 10% για κατοικίες φυσικών προσώπων που ασφαλίζονται για σεισμό, πυρκαγιά και πλημμύρες. Η έκπτωση θα υπολογίζεται στο συνολικό ποσό του φόρου και θα δίνεται αναλογικά για τις ημέρες του έτους που είναι ασφαλισμένη η κατοικία. Η ασφάλιση πρέπει να αφορά το σύνολο της αξίας του ακινήτου επί της οποίας υπολογίζεται ο ΕΝΦΙΑ» σημειώνει.

Μάλιστα ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης πως η μείωση αυτή αφορά 1 εκατ. δικαιούχους. « Με το μέτρο αυτό, συντονιζόμαστε με την σύγχρονη πραγματικότητα και με τις αρνητικές συνέπειες της κλιματικής κρίσης. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύει αφ’ ενός ότι συνεχίζει στον ίδιο δρόμο της συνέπειας λόγων και έργων. Αφ’ ετέρου, ότι εργαζόμαστε, από την πρώτη στιγμή, με όλες τις δυνάμεις μας, με το βλέμμα σταθερά στραμμένο στην ανάπτυξη» συμπληρώνει.

Πώς θα εφαρμοστεί στην πράξη το μέτρο

  • Εάν ένα σπίτι είναι ασφαλισμένο μόνο για 9 μήνες και όχι για 12 μήνες τότε ο ιδιοκτήτης του θα έχει έκπτωση 7,5% στον ΕΝΦΙΑ.
  • Εάν ένα σπίτι είναι ασφαλισμένο μόνο για 6  μήνες, τότε η έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ  θα είναι 5%
  • Εάν ένα σπίτι είναι ασφαλισμένο μόνο για 3 μήνες τότε η έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ  θα είναι 2,%.

Δεν αποκλείεται να  είναι ευνοημένοι του μέτρου  οι ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν στεγαστικά δάνεια καθώς η ασφάλιση των κατοικιών είναι υποχρεωτική για τους δανειολήπτες

Πηγή: enikonomia.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.