Επιδρομή ναζί ή οπαδική βία…

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Γράφει ο Σπύρος Τζόκας*

Εντάξει συμφωνούμε ο πρωθυπουργός είναι θεσμός, εκλέγεται από το λαό, δεν μπορείς να αρνηθείς όταν σε καλεί. Εξάλλου για να αρνηθείς χρειάζονται ισχυρά επιχειρήματα και καρύδια για να τα εκφράσεις δημόσια. Ωστόσο  και τα επικοινωνιακά show έχουν και τα όρια τους. Το τερματίσαμε.

Έτσι  κατά την ταπεινή μου γνώμη, αν δεν αναβληθεί αυτή η συνάντηση η ΑΕΚ που θρηνεί το παλικάρι της δεν πρέπει να παραστεί  στην φαρσοκωμωδία που συγκαλεί ο κύριος Μητσοτάκης για τους ακόλουθους  λόγους:

  1. Γιατί αυτό το κράτος είναι ο ηθικός αυτουργός ενός εγκλήματος, το οποίο οι ανάλγητοι εκπρόσωποι του το βαπτίζουν οπαδική βία και χουλιγκανισμό. Όλα τα επίσημα έγγραφα το αποδεικνύουν.
  2. Η συνάντηση αυτή μετατρέπει τη φασιστική βία, την καταδρομή και τη στυγνή δολοφονία ενός νέου ανθρώπου σε οπαδική βία και σε υπόθεση των μεγαλοπαραγόντων του ποδοσφαίρου. Είναι ξεκάθαρα αποπροσανατολιστική. Τι χρεία αποδείξεων θέλουμε;
  3. Τα διεθνή ΜΜΕ μιλάνε για επιδρομή νεοναζί στην Αθήνα και μόνο τα δικά μας ΜΜΕ και η κυβέρνηση μιλάνε για οπαδούς και χούλιγκανς!!!
  4. Η συνάντηση με αυτή την ατζέντα είναι πλυντήριο πρώτης τάξης για τους Κροάτες , την ΟΥΕΦΑ, την Ελληνική Αστυνομία και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
  5. Η φασιστική βία είναι παγκοσμιοποιημένη και οργανωμένη. Συνδέεται με κυρίαρχα (πολυεθνικά και εθνικά)οικονομικά, πολιτικά συμφέροντα, δομές επιτήρησης και καταστολής, κήνσορες επιστημονικής ανάλυσης και μιντιακής αναπαράστασης. Έτσι εξηγείται η αφωνία της ΟΥΕΦΑ και συνολικά του συστήματος. που τιμωρούν  αυστηρά για ένα καπνογόνο μέσα στο γήπεδο και καλά κάνουν, αλλά  ανέχονται τους σύγχρονους Ναζί να κάνουν ότι γουστάρουν.
  6. Είναι προκλητική η αφωνία του Προέδρου της ΟΥΕΦΑ, της Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού της χώρας. Ουδεμία δήλωση.
  7. Η ΑΕΚ σε τελική ανάλυση δεν έχει κανέναν λόγο να κάτσει στο ίδιο τραπέζι , ούτε με τον κύριο Τσεφέριν, ούτε με τον κύριο Οικονόμου, γιατί αποτελούν μέρος του προβλήματος.
  8. Μετά και τις δηλώσεις του Προέδρου της Κροατίας το κλίμα βαραίνει περισσότερο και το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Η ασφάλεια των αθλητών είναι πάνω απ’ όλα. Η συνάντηση όμως του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ γίνεται μια μέρα μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα – Θρίλερ που θα διεξαχθεί στην Κροατία. Γιατί;
  9. Τέλος θα απαντηθούν τα παρακάτω ερωτήματα, που έχουν να κάνουν με την ουσία στην σύσκεψη αυτή; Προφανώς όχι.
  • Πώς είναι δυνατόν δεκάδες οργανωμένοι φασίστες Κροάτες, με το προκάλυμμα του οπαδού της Δυναμό Ζάγκρεμπ, να διασχίζουν σε κομβόι, εξοπλισμένοι με όπλα σχεδόν τη μισή Ευρώπη και ολόκληρη την Ελλάδα, και να μην ασχολείται κανείς, ενώ υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το παιχνίδι ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ;
  • Πώς είναι δυνατόν, μέρες πριν το βράδυ της 7ης Αυγούστου, να υπάρχει αλληλογραφία ανάμεσα σε υπουργεία της Κροατίας, του Μαυροβουνίου και της Ελλάδας για το γεγονός ότι κατευθύνονται στην Ελλάδα ναζί χούλιγκαν για να «σκοτώσουν», και να μην «κουνιέται φύλλο;»
  • Πώς είναι δυνατόν να έχουν οι Αρχές στα χέρια τους: Βίντεο από τη διαδρομή του κομβόι στην Εθνική Οδό το πρωί της Δευτέρας και βίντεο από τον σταθμό του ΗΣΑΠ «Ειρήνη», που δείχνουν δεκάδες ναζί εξοπλισμένους να κάνουν δρομολόγιο μέχρι τον Περισσό και να μην γίνεται απολύτως τίποτα;
  • Γιατί αποσύρθηκαν τα ΜΑΤ από το γήπεδο της ΑΕΚ, το βράδυ της επίθεσης, μετά το τέλος της προπόνησης των ομάδων;

*ΣΠΥΡΟΣ ΤΖΟΚΑΣ
Πανεπιστημιακός, συγγραφέας

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.