Κορονοϊός: Η ανακοίνωση του ΠΟΥ για την νέα παραλλαγή Eris – Ποια τα συμπτώματα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) χαρακτήρισε ένα νέο στέλεχος του Covid-19 ως «παραλλαγή ενδιαφέροντος», αν και ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία έχει κριθεί ως χαμηλός. Πρόκειται για το στέλεχος που είναι επιστημονικά γνωστό ως EG.5.1 και προέρχεται από την παραλλαγή Όμικρον.

«Με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία, ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία που ενέχει το EG.5 αξιολογείται ως χαμηλός σε παγκόσμιο επίπεδο», δήλωσε ο οργανισμός, προσθέτοντας ότι ο κίνδυνος φαίνεται να είναι ισότιμος με άλλες παραλλαγές που κυκλοφορούν.

«Ενώ το EG.5 έχει δείξει αυξημένο επιπολασμό, πλεονέκτημα ανάπτυξης και ιδιότητες διαφυγής από το ανοσοποιητικό σύστημα, δεν έχουν αναφερθεί αλλαγές στη σοβαρότητα της νόσου μέχρι σήμερα», πρόσθεσε ο ΠΟΥ.

Η Κριστίνα Πέιγκελ, καθηγήτρια επιχειρησιακής έρευνας στο University College του Λονδίνου, δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα «The Guardian» ότι ,ενώ η παραλλαγή έχει υψηλό επιπολασμό και φαίνεται να αποφεύγει καλύτερα το ανοσοποιητικό σύστημα, δεν υπάρχουν στοιχεία ότι προκαλεί πιο σοβαρή ασθένεια.

«Πιθανώς θα προκαλέσει ένα κύμα περισσότερων κρουσμάτων και όλα τα προβλήματα που αυτό συνεπάγεται όπως περισσότερες νοσηλείες και περιπτώσεις μακράς Covid – αλλά δεν υπάρχει λόγος αυτή τη στιγμή να πιστεύουμε ότι αυτό θα είναι χειρότερο από τα προηγούμενα κύματα φέτος», δήλωσε.

Η καθηγήτρια σημείωσε ότι η εξασθένηση της ανοσίας είτε από εμβολιασμούς είτε από προηγούμενες λοιμώξεις μπορεί να σημαίνει ότι το κύμα της EG.5 χρειάστηκε περισσότερο χρόνο για να κορυφωθεί και ως εκ τούτου θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο.

Πηγή: eleftherostypos.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.