Στ. Κασσελάκης: «Όταν υπάρχει πολιτική ευθύνη, πρέπει να υπάρχει και πολιτική απόδοση αυτής της ευθύνης»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Παρατίθενται τα βασικά σημεία από τις δύο σημερινές συνεντεύξεις του Στέφανου Κασσελάκη, απόδημου τ. υποψηφίου βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αρχικά στην ενημερωτική εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ και στη δημοσιογράφο Χριστίνα Βίδου, και έπειτα, στο «Naftemporiki Politics» του web TV της «Ναυτεμπορικής» και στον δημοσιογράφο Τάκη Σπηλιόπουλο.

«Όσο αποποιούνται την πολιτική ευθύνη για τα αιματηρά επεισόδια, τόσο μεγαλώνει το αίσθημα ανασφάλειας των Ελλήνων πολιτών»

  • «Η Δικαιοσύνη έχει αναλάβει και οφείλει να κάνει γρήγορα τη δική της δουλειά. Το ερώτημα, όμως, είναι αν έκανε σωστά τη δουλειά του ο κ. Οικονόμου. Ακόμα δεν έχουμε πάρει σαφή απάντηση από την Κυβέρνηση, αν ο ίδιος, ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, γνώριζε ότι ερχόταν στη χώρα μας το κομβόι των νεοναζιστών οπαδών. Πώς είναι δυνατό να μας λένε ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να κάνει τη δουλειά της και αφήνουν απ’ έξω τον κ. Οικονόμου; Πώς είναι δυνατό να μας λένε ότι η επιχειρησιακή ευθύνη ανήκει εξ ολοκλήρου στην Ελληνική Αστυνομία, αλλά, όποτε βολεύει, να καρπώνονται τις επιτυχίες της; Όταν υπάρχει πολιτική ευθύνη, πρέπει να υπάρχει και πολιτική απόδοση αυτής της ευθύνης». 

Τα αιματηρά επεισόδια στη Ν. Φιλαδέλφεια φανερώνουν την πλήρη αποτυχία του Υπουργείου Προ.Πο. εδώ και 4 χρόνια

  • «Εάν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μετά από τόσες ενημερωτικές πηγές και οπτικό υλικό που στάλθηκαν ή δημοσιεύθηκαν, δεν είχε γνώση, ως Έλληνας πολίτης αισθάνομαι ακόμα πιο ανασφαλής».
  • «Να θυμίσουμε στη ΝΔ ότι βρισκόταν στην Κυβέρνηση και τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια. Μπορεί ο κ. Οικονόμου να βρίσκεται στο Υπουργείο 10 μέρες, όπως μας λένε, όμως κληρονόμησε ένα οργανόγραμμα. Αν αυτή είναι η απόδοση του οργανογράμματος, ας μην μιλούν για διαχειριστική ικανότητα και ας παραιτηθεί η πολιτική ηγεσία».

«Να πάμε πιο αριστερά εσωκομματικά»

  • «O Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς πρέπει να είναι και Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Ανασυγκρότησης. Είναι πολύ βασικό να πούμε σε κάθε τομέα της ζωής μας τι ανασυγκρότηση θέλουμε να δούμε, διότι η χώρα έχει ανάγκη από ριζοσπαστικές προτάσεις».
  • «Κοινωνική γείωση, σημαίνει να ακούς τις ανάγκες, τις ρήξεις και τις ριζοσπαστικές προτάσεις της κοινωνίας και να προτείνεις ξεκάθαρες λύσεις».
  • «Να πάμε πιο αριστερά εσωκομματικά. Είμαι υπέρ των δημοκρατικών δομών από κάτω μέχρι πάνω, κι αυτό περιλαμβάνει και τη συγκρότηση ψηφοδελτίων του κόμματος από τη βάση. Να πουν λοιπόν και οι υποψήφιοι για την ηγεσία μέχρι το συνέδριο: Είναι υπέρ του να έχουμε προκριματικές εκλογές για τους υποψηφίους του κόμματος στις εθνικές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές; Ας αφήσουμε τον κόσμο, τα μέλη του κόμματος να αποφασίσουν ποιον θέλουν να βάλουν μπροστά. Αυτό θα πει άμεση Δημοκρατία.

«Όταν βλέπεις μπροστά σου ότι υπάρχει αδικία και δεν κάνεις τίποτα, τότε για ποιο λόγο μπήκες στην πολιτική;»

  • «Στο κόμμα με έφεραν ο Παύλος Πολάκης και ο Τομέας Διαφάνειας, στον οποίο προΐστατο. Ταιριάξαμε επειδή και οι δύο έχουμε εντός μας το αίσθημα δικαιοσύνης. Μας θυμώνει όταν κάποιος παίρνει τον πλούτο των παιδιών μας.
  • Όταν βλέπεις μπροστά σου ότι υπάρχει ένα πελατειακό κράτος και δεν κάνεις τίποτα για την αδικία, τότε για ποιο λόγο μπήκες στην πολιτική; Αυτο που μου προσέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, όταν μου έκανε την τιμή να μπω στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, ήταν να μπορώ να είμαι ανεξάρτητος, να μπορώ να λέω αυτά που σκέφτομαι».

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.