Η Ελλάδα μετράει τις στάχτες της

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το 2023 είναι ήδη η τρίτη πιο καταστροφική χρονιά του 21ου αιώνα με 641.000 στρέμματα καμένης γης, πίσω μόνο από το 2007 με την τραγωδία στην Ηλεία και το 2021 με το παρανάλωμα στη Βόρεια Εύβοια.

Η τρίτη καταστροφικότερη χρονιά τα τελευταία 16 χρόνια ως προς τις καμένες εκτάσεις είναι η φετινή χωρίς να έχει ακόμα τελειώσει η αντιπυρική περίοδος. Χειρότερες χρονιές ήταν μόνο το 2007 (φωτιές στην Ηλεία, σύνολο στη χώρα 2.623.933 καμένα στρέμματα) και το 2021 (φωτιά στην Εύβοια, 1.332.141 καμένα στρέμματα στη χώρα). Σύμφωνα με την Υπηρεσία Ταχείας Χαρτογράφησης Copernicus και το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο για τις Δασικές Πυρκαγιές (EFFIS), μέχρι χθες είχαν καεί 641.000 στρέμματα σε μόλις 28 μεγάλες πυρκαγιές, ενώ την περσινή χρονιά κάηκαν 224.800 (σχεδόν το ένα τρίτο από φέτος) σε 66 πυρκαγιές.

Τον Ιούλιο του 2023 καταστράφηκαν 507.910 στρέμματα, με το νησί της Ρόδου να μετρά 180.000 καμένα στρέμματα, ενώ μεγάλο πλήγμα δέχτηκαν επίσης η Δυτική Αττική αλλά και η Μαγνησία. Σύμφωνα με τα δεδομένα του Συστήματος Δορυφορικής Τηλεπισκόπησης Διαχείρισης Δασικών Πυρκαγιών FireHUB της Επιχειρησιακής Μονάδας BEYOND του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι δασικές πυρκαγιές του Ιουλίου έχουν προκαλέσει σημαντικά μεγαλύτερη καταστροφή από κάθε αντίστοιχη περίοδο τα τελευταία 13 χρόνια.

Εκταση μεγαλύτερη των 100.000 στρεμμάτων φέρεται να είχε κατακάψει μέχρι χθες το απόγευμα η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το Σάββατο στην περιοχή Μελίας Εβρου σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία του συστήματos EFFIS βάσει των δεδομένων ενεργών εστιών από τους δορυφόρους VIIRS και MODIS. Ωστόσο, πιθανώς να υπάρχουν ενδιάμεσες περιοχές που έχουν εκτιμηθεί λανθασμένα ως καμένες λόγω της χαμηλής χωρικής διακριτικής ικανότητας των δορυφόρων. Ακριβέστερη εκτίμηση μπορεί να γίνει μόλις γίνουν διαθέσιμα δορυφορικά δεδομένα χωρίς ενεργές εστίες και δεν καλύπτονται σε μεγάλο μέρος από καπνό ή σύννεφα.

Η πρώτη χαρτογράφηση από την υπηρεσία NOFFi-OBAM του Εθνικού Παρατηρητηρίου Δασικών Πυρκαγιών (ΕΠαΔαΠ) έκανε λόγο για 55.000 καμένα στρέμματα, εκτίμηση που στη συνέχεια (ξημερώματα Δευτέρας) αυξήθηκε στα 75.000 στρέμματα.

Αρχική δημοσίευση: efsyn.gr

Δεύτερη δημοσίευση: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.