Δημοτική σύμβουλος του δήμου Βύρωνα συμπεριλαμβάνεται στα ονόματα των μεγαλοφειλετών της εφορίας και του e-ΕΦΚΑ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η ΑΑΔΕ -Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων- προχώρησε σε δημοσιοποίηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων σύμφωνα με το Ν.3943/2011 & Ν.4410/2016.

Στην κατάσταση που έδωσε στη δημοσιότητα η ΑΑΔΕ περιλαμβάνονται οφειλέτες με χρέη άνω των 150.000 ευρώ, οι οποίοι σύμφωνα με τη νομοθεσία πληρούν τις προϋποθέσεις περί δημοσιοποίησης.

Πρόκειται για 2 λίστες που περιλαμβάνουν ονόματα φυσικών και νομικών προσώπων, οφειλετών του δημοσίου ή/και του ΕΦΚΑ με βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή άνω των 150.000 ευρώ, οι οποίες αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, www.aade.gr.

Στις λίστες περιλαμβάνονται 10.168 φυσικά πρόσωπα και 16.839 νομικά πρόσωπα.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων μεγαλοοφειλετών είναι υποχρεωτική σύμφωνα με τη νομοθεσία.

Ανάμεσα στους μεγαλοφειλέτες της εφορίας και του e-ΕΦΚΑ (στοιχεία 2/8/2023) περιλαμβάνεται και βυρωνιώτισα επιχειρηματίας, για πολλά χρόνια δημοτική σύμβουλος και εκ νέου υποψήφια με την παράταξη «ΒΥΡΩΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ».

Η εν λόγω επιχειρηματίας περιλαμβάνεται στη λίστα ληξιπρόθεσμων οφειλετών με ποσό που υπερβαίνει τις 400.000 ευρώ προς τον ΕΦΚΑ. 

Για μία ακόμα φορά, στη πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται η κλειστή εδώ και χρόνια χρηματιστηριακή εταιρεία Ακρόπολις, με οφειλές 13,225 δισ. ευρώ και ακολουθεί η -επίσης κλειστή- πρώην Ολυμπιακή Αεροπορία με οφειλές 1,133 δις ευρώ στην εφορία και 1,834 δις ευρώ στον ΕΦΚΑ.

Τις μεγαλύτερες οφειλές στο δημόσιο μεταξύ των φυσικών προσώπων έχει ο Kosta Chris με οφειλές 1,033 δις ευρώ και δεύτερος στη λίστα βρίσκεται ο Apostolides PANAG. με χρέη 990,58 εκατ. ευρώ.

Όλοι ανεξαιρέτως οι αναφερόμενοι στον κατάλογο μεγαλοοφειλετών του δημοσίου ενημερώθηκαν με επαναλαμβανόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την ΑΑΔΕ ώστε να τακτοποιήσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς ΔΟΥ/Τελωνεία και προς τον e-ΕΦΚΑ πριν από τη δημοσιοποίηση

Η άρση της δημοσιοποίησης ή η διόρθωση της εγγραφής στη δημοσιοποιημένη κατάσταση, λόγω μερικής ή ολικής εξόφλησης, ή διαπίστωσης της μερικής ή ολικής υπαγωγής της οφειλής στις εξαιρέσεις που προβλέπονται ή για οποιοδήποτε άλλο νόμιμο λόγο, διενεργείται κατόπιν αιτήσεως του οφειλέτη προς το δημόσιο.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα με όλα τα ονόματα στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.aade.gr/dl_assets/dos/ofeilfp2023_utf8.html

Πηγή: Ρωγμή στην Ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.