Παραιτήθηκε από υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ο Ν. Χαρδαλιάς

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 Η παραίτηση του Νίκου Χαρδαλιά επιτέλους ήρθε, με μεγάλη καθυστέρηση, αναφέρει σε ανάρτηση του ο Γιάννης Σγουρός

Παραιτήθηκε από υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος διεκδικεί στις περιφερειακές εκλογές με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, την θέση του Περιφερειάρχη Αττικής.

Την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας υπέβαλε σήμερα Δευτέρα (28.08.23) στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Νίκος Χαρδαλιάς, ενόψει των περιφερειακών εκλογών, όπως από χθες είχαμε ενημερώσει ως «Ρ» τους αναγνώστες μας.

«Ολοκληρώσαμε έναν κύκλο, ένα όμορφο ταξίδι σχεδόν δύο χρόνων. Κάναμε ό,τι καλύτερο για όλα αυτά που μας είχε ανατεθεί η ευθύνη. Είμαι πολύ χαρούμενος που αφήνουμε πίσω μας σημαντικές παρακαταθήκες που αφορούν και στα ζητήματα της αμυντικής βιομηχανίας και των εξοπλισμών», δήλωσε ο ίδιος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας.

 Η παραίτηση του Νίκου Χαρδαλιά επιτέλους ήρθε, με μεγάλη καθυστέρηση, αναφέρει σε ανάρτηση του ο Γιάννης Σγουρός

Με ανακοίνωση του ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Γιάννης Σγουρός ασκεί κριτική στον κ. Χαρδαλιά γιατί παρέμενε μέχρι σήμερα στο υπουργείο εθνικής άμυνας, ενώ είχε ανακοινώσει  την υποψηφιότητα του για την περιφέρεια Αττικής.

Ενώ σε σημερνή του ανάρτηση αναφέρει:

“Η παραίτηση του Νίκου Χαρδαλιά επιτέλους ήρθε, με μεγάλη καθυστέρηση είναι αλήθεια και αφού προηγήθηκε η εύλογη απορία μας περί του αντιθέτου.

Αλήθεια μήπως ήρθε η ώρα να συζητήσουμε και για τους κανόνες προβολής της προεκλογικής περιόδου; Μήπως τελικά για να υπάρξει ισονομία στην προβολή του συνόλου των συνδυασμών χρειάζεται να καταφύγουμε στα αρμόδια όργανα;

Εμείς σεβόμενοι τους κανόνες της Δημοκρατίας, της ισονομίας και της ισότητας ήδη αποστείλαμε στην αρμόδια αρχή, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, επιστολή εκφράζοντας σε πρώτη φάση τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μας.

Κύριε πρώην Υφυπουργέ και νυν υποψήφιε Περιφερειάρχη θα λάβατε θέση; Θα κινηθείτε ανάλογα με την αντίστοιχη καθυστέρηση, όπως πάντα, ζητώντας και εσείς τα αυτονόητα;”

Γιάννης Σγουρός Giannis Sgouros

Να υπενθυμίσουμε οτι οι δυο πολιτικοί άνδρες συνυπήρξαν μαζί με τον ίδιο συνδυασμό στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής.

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.