Βύρωνας – Δημοτικές Εκλογές 2023

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Εν όψει των δημοτικών εκλογών στις 8 Οκτώβρη 2023, η εφημερίδα «Δήμος και Πολιτεία»,  σε μια προσπάθεια πολύπλευρης και αντικειμενικής ενημέρωσης των δημοτών, απευθύνει  στο σύνολο των Δημοτικών Παρατάξεων μια σειρά ερωτημάτων για  τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν τους δημότες του Βύρωνα.

Στο τεύχος αυτό, καθώς και στο επόμενο που θα κυκλοφορήσει πριν τις εκλογές, θα παρουσιάσουμε τμηματικά τις τοποθετήσεις και τις προτάσεις των Υποψηφίων Παρατάξεων.

Στόχος μας η όσο το δυνατόν πιο σφαιρική ενημέρωση των δημοτών και η δυνατότητα άμεσης σύγκρισης θέσεων και προτάσεων.

Ευελπιστούμε να συνεισφέρουμε κι εμείς σε μια πιο ώριμη και τεκμηριωμένη τελική επιλογή μπροστά από τις κάλπες.

Ερωτήσεις από «Δήμος&Πολιτεία»:

  1. Απολογισμός έργου της 4ετιας που πέρασε. Πώς κρίνετε το έργο της Δημοτικής αρχής κατά την 4ετία που πέρασε και ποιό το έργο της δικής σας παράταξης.
  2. Τα οικονομικά του Δήμου. Πώς κρίνετε την σημερινή οικονομική κατάσταση του Δήμου μας και ποιές οι προτάσεις σας για τη βελτίωσή της.
  3. Καθαριότητα – Ανακύκλωση. Ποιά η άποψή σας για την παρούσα διαχείριση του Δήμου πάνω στο μέγα αυτό θέμα «Καθαριότητα – Ανακύκλωση» και ποιές οι δικές σας προτάσεις σας για το μέλλον.
  4. Παιδεία: Σχολικά κτίρια – Παιδικοί σταθμοί. Ποιά είναι σήμερα τα σημαντικότερα προβλήματα στον τομέα Παιδείας στον Δήμο μας και ποιές είναι οι προτάσεις σας ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση.
  5. Λόφος Κοπανά. Ποιά η άποψή σας για τους έως τώρα χειρισμούς, ποιά προβλήματα εντοπίζετε μετά και τις τελευταίες εξελίξεις και τι προτείνετε για τη συνέχεια.

-Η συνέχεια του αφιερώματος στο επόμενο φύλλο…

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.