ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΜΠΟΝΟΣ Υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Δ&Π: Απολογισμός έργου της 4ετιας που πέρασε. Πώς κρίνετε το έργο της Δημοτικής αρχής κατά την 4ετία που πέρασε και ποιό το έργο της δικής σας παράταξης.

ΑΠ: 9 χρόνια τώρα, στην πόλη μας δεν έχει υλοποιηθεί κανένα έργο μεγάλης πνοής. Όλοι οι προϋπολογισμοί και τα τεχνικά προγράμματα που έχουν υποβληθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο περιλαμβάνουν συντηρήσεις έργων προηγούμενων διοικήσεων.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε την παράλειψη (!) της δημοτικής αρχής να προχωρήσει στην ενεργειακή αναβάθμιση των δημόσιων κτηρίων και ταυτόχρονα την αδυναμία της να αποδώσει στους δημότες ελεύθερους χώρους, όπως η ολοκλήρωση της απαλλοτρίωσης στο ακίνητο της γειτονιάς της Νεράιδας, η μη δρομολόγηση λύσης στο θέμα της σχολάζουσας κληρονομίας επί της οδού Νικηφορίδη και η ανύπαρκτη χωροθέτηση νέων χώρων προσχολικής παιδείας. Να υπογραμμίσουμε τον τραγικό χειρισμό της στην υπόθεση του λόφου Κοπανά!

Η σημερινή δημοτική αρχή απέτυχε να αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της προς του πολίτες, δεν προχώρησε στην ψηφιοποίησή τους και στην τεχνολογική αναβάθμισή τους, ενώ παράλληλα επέδειξε αδιαφορία για τη στελέχωση των απαραίτητων υπηρεσιών με το απαιτούμενο προσωπικό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στο σημείο αυτό αποτελούν οι ελλείψεις σε προσωπικό στον τομέα της καθαριότητας, αλλά και το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα δεν υφίσταται καν τμήμα πολεοδομίας στην πόλη μας!

Αναφορικά με τις τοπικές επιχειρήσεις, δεν προσπάθησε καν να τις υποστηρίξει με ουδεμία δράση. Η τοπική αγορά ασφυκτιεί και ο Δήμος, κοντά 10 χρόνια, παραμένει απών!

Εμείς έχουμε επικεντρωθεί όλα αυτά τα χρόνια (και όχι 2 μήνες πριν τις εκλογές) στην ανάδειξη των ανωτέρω προβλημάτων τόσο με τις τοποθετήσεις μας στο δημοτικό συμβούλιο, όσο και με την καθημερινή -στοχευμένη- επικοινωνία με πολίτες και φορείς της πόλης. Έχουμε καταγράψει τα προβλήματα, έχουμε αναδείξει τα ζητήματα και έχουμε τις ενδεδειγμένες λύσεις σε αυτά.

_

Δ&Π: Τα οικονομικά του Δήμου. Πώς κρίνετε την σημερινή οικονομική κατάσταση του Δήμου μας και ποιές οι προτάσεις σας για τη βελτίωσή της.

ΑΠ:  Ήμασταν οι μοναδικοί, οι οποίοι με παρρησία διατυπώσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο την άποψη ότι ουδείς προϋπολογισμός των προηγούμενων χρήσεων δεν ήταν πραγματικά ισοσκελισμένος, καθώς βασιζόταν σε «αισιόδοξες προβλέψεις» υποτιθέμενων εσόδων. Δικαιωθήκαμε, καθώς χωρίς την έκτακτη ενίσχυση του Δήμου μας από την κεντρική διοίκηση, ειδικά την περίοδο του covid -19, ουδείς προϋπολογισμός δεν θα είχε υλοποιηθεί.

Η σημερινή δημοτική αρχή διαχρονικά έχει αποτύχει να προχωρήσει σε δράσεις, οι οποίες μπορούν να αποφέρουν έσοδα στο Δήμο και να χρηματοδοτήσουν νέα έργα και αναβαθμισμένες υπηρεσίες προς τους πολίτες. Η στασιμότητα αυτή οδηγεί σταθερά το Δήμο σε ένα φαύλο κύκλο οικονομικής ασφυξίας.

Εμείς έχουμε έτοιμες αυτές τις πρωτοβουλίες και τις επενδύσεις που απαιτούνται τόσο σε επίπεδο βασικής υποδομής όσο και σε αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, προκειμένου να αλλάξει η οικονομική κατάσταση του Δήμου μας.

_

Δ&Π: Καθαριότητα – Ανακύκλωση. Ποιά η άποψή σας για την παρούσα διαχείριση του Δήμου πάνω στο μέγα αυτό θέμα «Καθαριότητα – Ανακύκλωση» και ποιές οι δικές σας προτάσεις σας για το μέλλον.

ΑΠ: Η εικόνα της πόλης είναι απογοητευτική. Δυστυχώς. Και στο θέμα της καθαριότητας -ένα βασικό στοίχημα βελτίωσης της καθημερινότητας του πολίτη, η σημερινή δημοτική αρχή αδυνατεί να ανταπεξέλθει. Το γεγονός ότι το σύστημα αυτό παραμένει ακόμη όρθιο οφείλεται αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου στις προσπάθειες του προσωπικού και μόνο.

Εμείς μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα και κυρίως την ουσία του Τομέα Καθαριότητας στον Βύρωνα. Με προγραμματισμό, σωστό σχεδιασμό, επενδύσεις σε εξοπλισμό και ενίσχυση σε ανθρώπινο δυναμικό, σωστή διαχείριση και οργάνωση της υπηρεσίας, με την αρωγή του έμπειρου προσωπικού του Δήμου, είμαστε έτοιμοι να μετατρέψουμε τον Βύρωνα σε μία πόλη που αξίζει να ζεις και να τη χαίρεσαι.

_

Δ&Π: Παιδεία  – Σχολικά κτίρια – Παιδικοί σταθμοί. Ποιά είναι σήμερα τα σημαντικότερα προβλήματα στον τομέα Παιδείας στον Δήμο μας και ποιές είναι οι προτάσεις σας ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση.

ΑΠ: Στον Βύρωνα, η σημερινή δημοτική αρχή έχει καταφέρει το ακατόρθωτο: Να φέρει την κατάσταση των σχολικών κτιρίων και των παιδικών σταθμών 10 χρόνια πίσω! Οι υποδομές φέρουν τεράστια προβλήματα, δεδομένης της ελλιπούς (αν όχι ανύπαρκτης) συντήρησης, ο εξοπλισμός και οι παροχές περιορίζονται στην κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών και το εκπαιδευτικό προσωπικό αγωνίζεται να ανταπεξέλθει. Αυτό θέλουμε για τα παιδιά μας;

Οι ανάγκες είναι πολλές, η αδιαφορία και η αναβλητικότητα της δημοτικής αρχής είναι ακόμη μεγαλύτερες.

Εμείς έχουμε έτοιμες τις προτάσεις μας, οι οποίες αντλούνται μέσα από τις σκέψεις και τις ιδέες που καταθέτουν τόσο η εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης μας όσο και οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων: ασφαλή και σύγχρονα σχολεία να προοδεύουν τα παιδιά μας. Ο τρόπος είναι ένας: σχεδιασμός, προγραμματισμός, οργάνωση, υλοποίηση και επανέλεγχος σε τακτά χρονικά διαστήματα. Έτσι υλοποιούνται τα έργα.

_

Δ&Π: Λόφος Κοπανά. Ποιά η άποψή σας για τους έως τώρα χειρισμούς, ποιά προβλήματα εντοπίζετε μετά και τις τελευταίες εξελίξεις και τι προτείνετε για τη συνέχεια.

ΑΠ: Η υπόθεση αυτή έγινε γνωστή στο ΔΣ με πρωτοβουλία και επισήμανση της δικής μας παράταξης! Έως και τη στιγμή εκείνη, η δημοτική αρχή είχε αποκρύψει σημαντικά στοιχεία. Συγκεκριμένα:

  • Η υπόθεση αρχικά ανατέθηκε στο δικηγορικό γραφείο του κ. Παυλόπουλου, το οποίο κέρδισε στο πρώτο βαθμό τη δίκη. Ξαφνικά, και χωρίς έως και σήμερα να έχει επαρκώς από τη δημοτική αρχή απαντηθεί, η υπόθεση αυτή αφαιρέθηκε από το γραφείο του κ. Παυλόπουλου και ανατέθηκε στην εσωτερική νομική υπηρεσία του Δήμου.
  • Ουδέποτε ενημερώθηκε το ΔΣ για την υποβολή της έφεσης από τους διεκδικητές της επίδικης έκτασης και φυσικά, είναι πάγια θέση μας, ότι όλες οι πολιτικές δράσεις και η βούληση των πολιτών για τη διατήρηση του δημόσιου, κοινόχρηστου και δασικού χαρακτήρα της διεκδικούμενης έκτασης έπρεπε να έχει εκφραστεί πριν τη συζήτηση της έφεσης.

Το χρονικό αυτό σημείο πολιτικής αδράνειας και η άστοχη ενέργεια αλλαγής του δικηγορικού γραφείου είναι τα δύο κομβικά σημεία, τα οποία οδήγησαν στο να χαθεί και η υπόθεση αυτή…

Πρέπει άμεσα η δημοτική αρχή, εκμεταλλευόμενη τα αντανακλαστικά και την ευαισθησία που επέδειξε η κυβέρνηση, να προχωρήσει στην εκπόνηση πλάνου με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ενεργειών και δέσμευση των απαραίτητων κονδυλίων που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταφοράς της επίδικης έκτασης στο Δήμο μας.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.