Ν. Χαρδαλιάς από τη Δυτ. Αθήνα: Η Αττική πρωταγωνίστρια στην εθνική προσπάθεια για δωρεάν υπηρεσίες υγείας και φροντίδα για όλους

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

«Η πρόληψη και η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας αποτελούν τη βάση για ένα πιο αποτελεσματικό σύστημα Υγείας. Γι’ αυτό, η προώθηση σχετικών προγραμμάτων και δράσεων αποτελεί βασική προτεραιότητά μας», δήλωσε κατά την επίσκεψή του στο ΚΕΠ Υγείας Πετρούπολης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς.

Και πρόσθεσε: «Θέλουμε, η Περιφέρεια Αττικής να πρωταγωνιστεί στην εθνική προσπάθεια για δωρεάν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και φροντίδα για όλους. Και ο στόχος αυτός αποτελεί για εμάς αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα. Ο πολίτης ζητά φροντίδα. Και αυτό αφορά την καθημερινότητά του, την έλλειψη ταλαιπωρίας, την ποιότητα της ζωής του, την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας.

Προγραμματίζουμε για το σκοπό αυτό, την περαιτέρω ενίσχυση των δημόσιων δομών υγείας της Αττικής με σύγχρονο εξοπλισμό, όπως και την ενίσχυση του ΕΚΑΒ με νέα ασθενοφόρα και κινητές μονάδες. Δεσμευόμαστε παράλληλα ότι θα συνεχιστεί και θα βελτιωθεί η λειτουργία των κοινωνικών δομών για τη στήριξη των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας», συμπλήρωσε. 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής υπογράμμισε ότι τα ΚΕΠ Υγείας αποτελούν ένα εξαιρετικό θεσμό, αλλά πρέπει να τους δώσουμε ακόμη περισσότερα εργαλεία. «Υπάρχουν ευρωπαϊκά κονδύλια τα οποία μπορούμε να αξιοποιήσουμε. Σας θυμίζω ότι το πρώτο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου έγινε στον Βύρωνα όταν ήμουν Δήμαρχος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Χαρδαλιάς περιόδευσε σε γειτονιές στο Αιγάλεω, την Αγία Βαρβάρα, το Χαϊδάρι και την Πετρούπολη, όπου είχε συναντήσεις με κατοίκους και αυτοδιοικητικά στελέχη.

Μιλώντας σε κατοίκους των Δήμων που επισκέφθηκε, ο κ. Χαρδαλιάς επισήμανε: «Αγκαλιάζουμε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έχουμε τις ίδιες αγωνίες. Που μπορεί να έχουμε διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, αλλά μας ενώνει η αγάπη για την πόλη, για τη γειτονιά μας. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές  δεν είναι πόλεμος, είναι μια μάχη προγραμμάτων και ιδεών. Όσοι δίνουν τον αγώνα τους από διαφορετικά μετερίζια δεν είναι εχθροί, είναι πολιτικοί αντίπαλοι».

Σημείωσε ότι οι πολίτες ζητούν αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Κανένας από εμάς στον συνδυασμό “Αττική Μπροστά” -το ζήτησα ρητά από όλους-  δεν πρόκειται να δεσμευτεί για κάτι το οποίο δεν είμαστε σίγουροι 100% ότι θα υλοποιήσουμε. Ο κόσμος έχει κουραστεί με τα πυροτεχνήματα. Το μεγάλο στοίχημα είναι να είμαστε αποτελεσματικοί, να είμαστε πραγματικά χρήσιμοι».

Το πρωί, ο κ. Χαρδαλιάς παρέστη στη δοξολογία που έγινε στον Ιερό Ναό Εσταυρωμένου Αιγάλεω, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νικαίας Αλέξιου, για τον εορτασμό της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού. 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.