Στην ΑΔΕΔΥ δεν υπάρχει χώρος για μισάνθρωπες ρατσιστικές απόψεις

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Έντονη αντιπαράθεση αναπτύχθηκε στη πρόσφατη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ανώτερης συνδικαλιστικής οργάνωσης των εργαζομένων στο δημόσιο (ΑΔΕΔΥ) μεταξύ συνδικαλιστικών στελεχών, όταν το συνδικαλιστικό στέλεχος της φιλοκυβερνητικής παράταξης  ΔΑΚΕ Χρήστος Παπαναστάσης από το χώρο των νοσοκομείων, παίρνοντας το λόγο εξέφρασε ρατσιστικές απόψεις,   αναφερόμενος στους μετανάστες που κάηκαν ζωντανοί στο δάσος της Δαδιάς στον Εβρο.

Η ΑΔΕΔΥ εξέδωσε  ανακοίνωση στη οποία αναφέρει: 

Στην ΑΔΕΔΥ δεν υπάρχει χώρος για μισάνθρωπες ρατσιστικές απόψεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην ΑΔΕΔΥ δεν υπάρχει χώρος για μισάνθρωπες ρατσιστικές απόψεις

Καταδικάζουμε τις ρατσιστικές απόψεις που εκφράστηκαν από το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, εκλεγμένου με την παράταξη της ΔΑΚΕ Χ. Παπαναστάση κατά τη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου στις 29/8/2023.

«Ας μη βρίσκονταν εκεί» είπε στην ομιλία του, αναφερόμενος στους μετανάστες που κάηκαν ζωντανοί στο δάσος της Δαδιάς επαναλαμβάνοντας τη γνωστή καραμέλα της κυβέρνησης ότι έδωσε… προτεραιότητα στην ανθρώπινη ζωή και θριαμβολογώντας για τις επιτυχίες του «επιτελικού κράτους» στο μέτωπο των πυρκαγιών!

Μετά τις έντονες αντιδράσεις και την αποχώρηση όλων των παρατάξεων πλην της ΔΑΚΕ, η συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου διακόπηκε.

Θεωρούμε :

  • ότι στην ΑΔΕΔΥ δεν μπορεί να υπάρχει χώρος για μισάνθρωπες ρατσιστικές απόψεις, ούτε μπορούμε να επιτρέπουμε να εκφράζονται τέτοιες σε συνδικαλιστικά όργανα, που «θέλουν» να υπερασπίζονται τα δικαιώματα των εργαζομένων,
  • ότι «ο σεβασμός της ανθρώπινης αξίας», που περιλαμβάνεται στους «σκοπούς» της ΑΔΕΔΥ, σύμφωνα με το Καταστατικό της, δεν χωράει «χρώματα», φυλές, εθνότητες και χώρες καταγωγής

Για τους λόγους αυτούς και σημειώνοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που εκπρόσωποι της ΔΑΚΕ χρησιμοποιούν ρατσιστικές, ομοφοβικές και μισογυνικές εκφράσεις κατά την διάρκεια συνεδριάσεων, καταθέτουμε «μομφή» κατά του συγκεκριμένου και ζητάμε από την παράταξη της ΔΑΚΕ να προχωρήσει άμεσα στην αποπομπή και αντικατάστασή του από τα όργανα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.  

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.