Συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Καισαριανής στην γειτονιά των Τριών Ιεραρχών

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Σε συγκέντρωση στην πλατεία των Τριών Ιεραρχών μίλησε την Δευτέρα 18/9 ο υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής με την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλίας Σταμέλος.  Στην ομιλία του αναφέρθηκε στην εγκληματική πολιτική του κεντρικού κράτους και των Περιφερειακών και Δημοτικών Αρχών με τα αποτελέσματά της να φαίνονται με τραγικό τρόπο στην Θεσσαλία με τις πλημμύρες. Ανέδειξε την ανάγκη για δημοτικές και περιφερειακές αρχές που θα είναι στο πλάι του λαού στον αγώνα για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων, καθώς επίσης και την μεγάλη ανταπόκριση των κατοίκων της Καισαριανής στο κάλεσμα της για αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς.

Ανέπτυξε αναλυτικά τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για όλα τα προβλήματα των δημοτών, όπως επίσης και το έργο όταν η Λαϊκή Συσπείρωση ήταν  Δημοτική Αρχή και τις αποτελεσματικές παρεμβάσεις που έγιναν την προηγούμενη τετραετία επί θητείας της.

Αποκάλυψε την εχθρική στάση που έχει η τωρινή Δημοτική Αρχή απέναντι στον λαό, με ένα  πρόγραμμα που υπηρετεί τα επιχειρηματικά σχέδια.

Κάλεσε όλο το λαό της Καισαριανής σε συστράτευση στη μάχη ώστε να ζωντανέψει ξανά το χαμόγελο στην πόλη, εκλέγοντας στη διοίκηση του Δήμου τη Λαϊκή Συσπείρωση.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.