Δήμος Καισαριανής: Εργατικό ατύχημα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 συνέβη εργατικό ατύχημα σε εργαζόμενο του Tμήματος Πρασίνου του Δήμου Καισαριανής.

Στην προσπάθεια του εργαζόμενου να συνδράμει σε εργασία υποβοηθώντας  καθήκοντα συναδέλφου του, επήλθε ακρωτηριασμός της ονυχοφόρου φάλαγγας στο άκρο του δακτύλου του. Αμέσως μετέβη στο ΚΑΤ με ασθενοφόρο, όπου έγινε ό,τι καλύτερο από το σύνολο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και ο εργαζόμενος αναρρώνει ήδη στο σπίτι του.

Και στις δύσκολες αυτές στιγμές η Δημοτική Αρχή ως όφειλε στάθηκε στο πλευρό του εργαζόμενου, μεταβαίνοντας άμεσα στο νοσοκομείο.

Την Πέμπτη το πρωί, πριν την ανάληψη της πρώτης βάρδιας, ο Δήμαρχος Ηλίας Σταμέλος και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Τεχνικών Συνεργείων και Πρασίνου, Βαγγέλης Πλυτάς, συζήτησαν με τους εργαζόμενους για το συγκεκριμένο περιστατικό όσο και τα προβλήματα και τις αιτίες τους, αφού ο χώρος των ΟΤΑ αποτελεί σταθερά έναν από τους πρώτους στα εργατικά ατυχήματα. Επισήμαναν  για μια ακόμα φορά ότι η δημοτική αρχή είχε, έχει και θα έχει συνεργασία με όλους τους εργαζόμενους του δήμου και θα τους στηρίζει με κάθε τρόπο.

Θέτει εμπράκτως ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία και την προστασία των εργαζόμενων, την ανάγκη για μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και την πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού. Εξάλλου, το εργατικό ατύχημα έγινε σε εργαζόμενο που είχε προσληφθεί με 8μηνα του ΟΑΕΔ και παραμένει στη θέση του με δικαστικές αποφάσεις με τη στήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι συστηματικά απόντες από τις διεκδικήσεις και τους αγώνες των εργαζομένων για δουλειά με δικαιώματα και ασφαλείς συνθήκες εργασίας, οι θερμοί υποστηρικτές όλων των αντεργατικών νόμων των εκάστοτε κυβερνήσεων ας σταματήσουν να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τους εργαζόμενους και την ασφάλειά τους και να παραποιούν τα γεγονότα και τα λόγια του Δημάρχου στους εργαζόμενους και τον λαό της πόλης.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.