Νίκος Χαρδαλιάς από την Ανατολική Αττική: Έχω δυσανεξία στο γραφείο, προτιμώ το πεδίο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

«Έχω δυσανεξία στο γραφείο, προτιμώ το πεδίο. Θα ασκήσω πολιτική από τους δρόμους και τις γειτονιές», υπογράμμισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς μιλώντας χθες σε πολίτες κατά την διάρκεια της περιοδείας του στην Ανατολική Αττική. Και πρόσθεσε: «Θα βαρεθείτε να με βλέπετε στις γειτονιές σας. Μόνο εκεί μπορείς να αντιληφθείς τι συμβαίνει και να παρέμβεις προς όφελος της κοινωνίας. Ο κόσμος έχει βαρεθεί να ακούει αναλύσεις, συζητήσεις και να μην βλέπει λύσεις».

Επισκεπτόμενος διαδοχικά τον Γέρακα, τη Παλλήνη, το Πικέρμι, τη Ραφήνα, τη Νέα Μάκρη και τον Μαραθώνα, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αττική Μπροστά», τόνισε: «Οι περιφερειακές εκλογές δεν είναι πόλεμος αλλά μια μάχη προγραμμάτων και ιδεών. Οι συμμετέχοντες μπορεί να είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι, αλλά δεν είμαστε εχθροί. Η επόμενη μέρα απαιτεί συνεννόηση, σύνεση και συνεργασία. Ενώνουμε δυνάμεις διότι θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι. Έχουμε δοκιμαστεί στα δύσκολα. Είμαστε σε θέση να λέμε πότε ένα έργο θα ξεκινήσει, πως θα χρηματοδοτηθεί, πόσο χρόνο θα πάρει να ολοκληρωθεί. Πάντα με όρους αλήθειας, σοβαρότητας, συνέπειας και ευθύνης. Αυτό επιτάσσει το καθήκον».

Ο κ. Χαρδαλιάς επισκέφθηκε επίσης την Πολεοδομία και τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής στην Παλλήνη, τον Οργανισμό Λιμένος και το Λιμεναρχείο της Ραφήνας, τις κατασκηνώσεις τρίτης ηλικίας Αγίου Ανδρέα και θερμοκήπιο βιολογικής καλλιέργειας στο Μαραθώνα. «Στόχος μας», δήλωσε μετά τις επισκέψεις αυτές, «είναι μια παραγωγική, πράσινη και ασφαλής Αττική, με σύγχρονες υποδομές και φροντίδα για όλους τους κατοίκους της. Αναφερόμενος στις παρεμβάσεις που σχεδιάζονται  υπογράμμισε ως θεμελιώδους σημασίας την αναβάθμιση των λιμανιών της Ραφήνας και του Λαυρίου, καθώς και το νέο δίκτυο αποχέτευσης σε συνδυασμό με νέες μονάδες επεξεργασίας λυμάτων στην Ανατολική Αττική.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής επισήμανε ότι σημαντικό κεφάλαιο στο αναπτυξιακό πρόγραμμα του συνδυασμού «Αττική Μπροστά» είναι η στήριξη της αγροτικής παραγωγής και των τοπικών προϊόντων της Αττικής, αλλά και η έμφαση που δίνεται στην τουριστική προβολή και την προώθηση του θεματικού τουρισμού, με στόχο να καταστεί η Αττική τουριστικός προορισμός 12 μήνες το χρόνο.

Στο παρακάτω φάκελο μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες από την περιοδεία του Νίκου Χαρδαλιά στην Ανατολική Αττική

https://we.tl/t-jLsgGgb5T4?utm_campaign=TRN_TDL_05&utm_source=sendgrid&utm_medium=email&trk=TRN_TDL_05

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.