Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Βύρωνα την Τετάρτη 27/9

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Δήμος Βύρωνα σε συνεργασία με το νοσοκομείο Γ.Ν.Α «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» για την ενίσχυση της δημοτικής τράπεζας αίματος.

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Α.Π.Η Αγίας Τριάδας, στη διεύθυνση Βουτζά 73 & Φλέμινγκ (Εντευκτήριο Προσκόπων) την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρες 9:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.

Για να κλείσετε ραντεβού για την αιμοδοσία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210-76515831 και 211 1109237 καθημερινά (8:00 π.μ. -14:00 μ.μ.). Με αυτόν τον τρόπο, θα διασφαλιστεί η αποφυγή συνωστισμού και θα διατηρηθούν οι απαιτούμενες αποστάσεις για την προστασία της υγείας όλων των αιμοδοτών και των εργαζομένων στην αιμοδοσία.

Για να προσφέρετε αίμα, χρειάζεται:

  1. Να είστε υγιείς και να μην παρουσιάζετε συμπτώματα ασθενείας
  2. Να είστε ανάμεσα στις ηλικίες 18-65 ετών
  3. Να έχετε πάρει ένα ελαφρύ γεύμα 3-4 ώρες πριν την αιμοδοσία
  4. Να έχετε πιει 2-3 ποτήρια νερό ή χυμό
  5. Να έχετε κοιμηθεί τουλάχιστον 5 ώρες
  6. Να μην έχετε τατουάζ ή piercing τους τελευταίους 6 μήνες
  7. Να μην έχετε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τους τελευταία 6 μήνες ή σε οποιαδήποτε θεραπευτική αγωγή που να σας καθιστά μη κατάλληλο για αιμοδοσία.

Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα, τον ΑΜΚΑ, και την ταυτότητα εθελοντή αιμοδότη σας (αν έχετε αιμοδοτήσει στο παρελθόν).

Επιστρέφοντας από το Καλοκαίρι, ας ενεργοποιήσουμε την αλληλεγγύη μας και ας συμμετάσχουμε σε αυτήν την σημαντική πρωτοβουλία. Η συνεισφορά μας μπορεί να κάνει μια πραγματική διαφορά στη ζωή άλλων ανθρώπων.

Σας περιμένουμε!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.