Ο Στέφανος Κασσελάκης νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ -“Κέρδισε το φως”

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Συντριπτική νίκη πέτυχε ο Στέφανος Κασσελάκης  με ποσοστό 56,69%  στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην Εφη Αχτσιόγλου με ποσοστό 43,91

Τα μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ψήφισαν στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του χάρισαν ποσοστό 56,69% με βάση τα αποτελέσματα από το 75% των εκλογικών τμημάτων (451 τμήματα).

Ο Στέφανος Κασσελάκης μέχρι στιγμής έχει λάβει 56.461 ψήφους και η Έφη Αχτσιόγλου 43.139 ψήφους. Τα άκυρα και τα λευκά ψηφοδέλτια είναι 1,19%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν 133.260 άτομα για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.  Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο γύρο είχαν ψηφίσει 148.821 άτομα.

Ο κ. Κασσελάκης είναι πλέον ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τώρα αναλαμβάνει να κρατήσει το κόμμα ενωμένο, αλλά και να το επαναφέρει σε τροχιά εξουσίας. Κανένα από τα δύο δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Πριν από λίγο η Έφη Αχτσιόγλου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αντίπαλό της και τον συνεχάρη.

Στη συνέχεια λίγο μετά τις 12 έφτασε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, τονίζοντας: «Σήμερα το φως κέρδισε και η ελπίδα είναι το μέλλον. Το μυαλό μου είναι με τους πληγέντες στην Θεσσαλία και εύχομαι η πολιτεία να σταθεί στο πλευρό τους.
Ευχαριστώ τα 150χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν, αλλά και τους όλους τους εθελοντές. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και θα κερδίσει από εδώ και πέρα”.

“Και ο δεύτερος είναι πρώτος” είπε ο Στ. Κασσελάκης στις πρώτες του δηλώσεις, ενώ ανακοίνωσε ότι το πρώτο του ταξίδι θα είναι στην Κύπρο. Ευχαρίστησε δημόσια τον Ν. Παππά, την οικογένεια και τον σύζυγό του, τους εθελοντές στην καμπάνια του και κανένα άλλο κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

O Αλ. Τσίπρας τηλεφώνησε στον Στ. Κασσελάκη και στην Ε. Αχτσιόγλου και, σύμφωνα με διαρροές από το περιβάλλον του, τους προέτρεψε να πορευτούν μαζί.

Και ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Φάμελλος επικοινώνησε με τον Στ. Κασσελάκη και εξέφρασε την προθυμία του να συνεργαστεί στενά μαζί του, προϊδεάζοντας ότι θα συνεχίσει σ αυτόν τον ρόλο.

“Η Αριστερά” είναι για τα δύσκολα”, έγραψε σε ανάρτηση του ο Ευ. Τσακαλώτος, ενώ τα στελέχη της “Ομπρέλας” που είχαν πει βαριές κουβέντες για τον κ. Κασσελάκη δεν εμφανίστηκαν σε ΜΜΕ.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.