100 χρόνια Βύρωνας !!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Βύρων εξ Ανατολής” με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της πόλης του Βύρωνα στην κατάμεστη πλατεία Ταπειτουργείου. Την εκδήλωση παρουσίασε η γνωστή δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου η οποία αναφέρθηκε στις προσωπικότητες που έζησαν και δημιούργησαν σ’ αυτήν την πόλη. Χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιπεριφερειάρχης κεντρικού τομέα Γιώργος Βλάχος, ο Δήμαρχος της πόλης Άκης Κατωπόδης, η περιφερειακή σύμβουλος Φαίη Καλογήρου καθώς και η πρόεδρος του Συλλόγου ποντίων Καρέα- Βύρωνα Στέλλα Θεοδωρίδη.

Η βραδιά ξεκίνησε με την αφήγηση των κειμένων από τους γνωστούς ηθοποιούς Αντώνη Καρυστινό και Βάνα Βάσιου ενώ παρεμβάλλονταν μικρασιατικά τραγούδια καθώς και τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και άλλων Ελλήνων συνθετών, τα οποία απέδωσαν μοναδικά η Σοφία Μάνου, η Ζωή Παπαδοπούλου, ο Γιάννης Ταϊλαχίδης και ο Γιώργος Ντόβολος. Τους συνόδευσε η ορχήστρα Κανών της Ι.Αρχιεπισκοπής Αθηνών υπό την διεύθυνση του Γιώργου Δεμελή.  Την παράσταση πλαισίωσαν τα χορευτικά συγκροτήματα της Ένωσης απανταχού Ευρυτανισσών

-Συλλόγου Πραστού και Τσακωνιάς με δασκάλα την Γιωργια Σταθοπούλου καθώς και του Μορφωτικού Καλλιτεχνικού Συλλόγου Ποντίων Φυλής “Τραπεζούντα” – Συλλόγου Ποντίων Καρέα Βύρωνα με δάσκαλα την Σοφία Σαββουλίδου.

Τα κείμενα επιμελήθηκε ο Ρένος Παυλάκης.

Η βραδιά έκλεισε με τον υπεύθυνο για την διοργάνωση της βραδιάς Γιώργο Ντόβολο ο όποιος ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες για την άρτια παρουσία και έκλεισε λέγοντας: «η πόλη της καρδιάς μας, ο Βύρωνας, από σήμερα εγκαινιάζει την δεύτερη εκατονταετηρίδα ζωής του, ας ευχηθούμε η παρακαταθήκη όλων όσων πέρασαν απο εδώ να κρατηθεί  ζωντανή στην συλλογική μας μνήμη νοηματοδοτώντας το σήμερα».

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.