ΑΡ.ΠΑ: Μικρής έκτασης φωτιά στο δάσος στον Κουταλά επισημαίνει την ανάγκη έντασης της δασοπροστασίας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Μικρής έκτασης πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα Πέμπτη 28/9 στο δάσος του Κουταλά προς την περιοχή της Καισαριανής, εξαιτίας ναυτικής φωτοβολίδας, ενώ και άλλη μία έπεσε στο νεκροταφείο της προκαλώντας μικρές ζημιές.

Στον Κουταλά, όμως, κάηκαν περίπου 200 τ.μ. χαμηλής βλάστησης  και 4 νεαρά πεύκα. Η φωτιά περιορίστηκε και δεν επεκτάθηκε  χάρις στην άμεση επέμβαση των εθελοντών δασοπυροσβεστών του Βύρωνα που  έσπευσαν στο σημείο. Κλιμάκιο του συνδυασμού μας με τους δημοτικούς συμβούλους Μαρία Μπικάκη από την Αριστερή Παρέμβαση Βύρωνα και Τάσο Μαυρόπουλο από τη Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα,  επισκέφθηκαν το πυροφυλάκειο και ενημερώθηκαν από τους εθελοντές δασοπυροσβέστες για τις λεπτομέρειες του γεγονότος και τα συνολικότερα προβλήματα στα μέτρα δασοπροστασίας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο καθαρισμός του δάσους του Υμηττού το 2022 έγινε μέσα στην αντιπυρική περίοδο με απευθείας ανάθεση μέσω ΤΑΙΠΕΔ ευρώ ήταν ελλιπής και χωρίς κανένα έλεγχο, ενώ και φέτος οι προβλεπόμενες και αναγκαίες εργασίες πυροπροστασίας ήταν ελλιπείς, παρά τις εξαγγελίες για διάθεση εκατομμυρίων € για αυτό το σκοπό.

Επαναλαμβάνουμε την ανάγκη να υπάρξει ενίσχυση της δασοπροστασίας στον Υμηττό.

Καταγγέλλουμε την αδιαφορία του κράτους και επισημαίνουμε ότι κυβέρνηση, αρμόδια Υπουργεία (Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος), κρατικοί φορείς , Περιφέρεια, ΣΠΑΥ, δήμοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την προστασία του δάσους από τις πυρκαγιές.

Πηγή: arparekvsaes

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.