Θυρωρός: Το επάγγελμα που επιστρέφει στις πολυκατοικίες της Αθήνας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αναβιώνει το επάγγελμα του θυρωρού σε πολυκατοικίες της Αθήνας, ενώ μάλιστα έχουν δημιουργηθεί και λίστες αναμονής για μια θέση.

Νέοι σε ηλικία άνθρωποι έχουν ενταχθεί στο επάγγελμα του θυρωρού το οποίο επιστρέφει σε πολυκατοικίες της Αθήνας, αναβιώνοντας ένα αναπόσπαστο κομμάτι προηγούμενων δεκαετιών.

Σημειώνεται ότι οι θυρωροί είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια και την εύρυθμη λειτουργία του κτηρίου που εργάζονται.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας θυρωρών, Γιώργος Βαμβακάς, μίλησε στο Mega για το επάγγελμα αποκαλύπτοντας ότι στο παρελθόν το επάγγελμα του θυρωρού ήταν «κλειστό».

«Αν κάποιος ήθελε να γίνει θυρωρός αγόραζε το επάγγελμα, γιατί ήταν κλειστό. Η τιμής της αγοράς ήταν διπλάσια τιμή από τα διαμερίσματα, όπως είναι οι άδειες για τα ταξί σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ομοσπονδία έχει συνολικά 1.500 μέλη σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη. Ωστόσο ο πραγματικός αριθμός των θυρωρών είναι μεγαλύτερος, περίπου απαριθμούνται 4.000.

Σύμφωνα με τον κ. Βαμβακά, τα κτήρια που έχουν τη δυνατότητα να διαθέτουν θυρωρούς και προσωπικό καθαριότητας δημιουργούν υπεραξία, έχοντας άλλη θέση στην αγορά ακινήτων.

Μάλιστα, όπως είπε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας θυρωρών, οι ασφαλιστικές εταιρείες όταν τα κτήρια έχουν θυρωρούς, μειώνουν τα ασφάλιστρα κατά 20%.

Πηγή: msn.com

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.