ΜΙΛΤΟΣ ΜΠΑΝΤΗΣ: ΣΤΙΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

ΣΤΙΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

ΜΙΛΤΟΣ ΜΠΑΝΤΗΣ – επικεφαλής της παράταξης «Βύρωνας Μπροστά»

Στις 8 Οκτωβρίου αποφασίζουμε οριστικά για την πορεία και το μέλλον της πόλης μας. Αποφασίζουμε αν θα πούμε ένα ηχηρό «ως εδώ» στα πυροτεχνήματα, στην τοξικότητα, στην αναποτελεσματικότητα και ένα βροντερό «ήρθε η ώρα» στη δημιουργία, στο σχέδιο, στα μικρά και μεγάλα έργα σε κάθε γειτονιά, στα απτά αποτελέσματα για την ποιότητα ζωής του κάθε συμπολίτη μας.

Οι εκλογές του Οκτωβρίου είναι μία ευκαιρία να πιάσουμε ξανά όλοι μαζί το νήμα της δημιουργίας από την αρχή. Γιατί μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Για τον Βύρωνά μας, για τις οικογένειές μας, για τις νέες γενιές, για τα παιδιά μας. Σε αυτή την πορεία, σε αυτό το ξεχωριστό προσκλητήριο ευθύνης και δημιουργίας, δεν περισσεύει και δεν πρέπει να λείψει κανείς. Η συμμετοχή και συνεισφορά όλων είναι απαραίτητη και προϋπόθεση για την επιτυχία της όμορφης προσπάθειας που κάνουμε.

Με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης και αντίληψη των προκλήσεων και των δυνατοτήτων μας, καλώ όλους να προχωρήσουμε μαζί μπροστά. Όλοι όσοι αρνούμαστε να αποδεχτούμε την απαξίωση και τον μαρασμό που βιώνει η πόλη μας τα τελευταία χρόνια από μια ανύπαρκτη και προκλητικά αδιάφορη δημοτική αρχή. Όλοι όσοι πραγματικά πιστεύουμε και συμφωνούμε ότι η αγαπημένη μας πόλη και οι συμπολίτες μας δεν αντέχουν να παραμείνει ούτε μέρα πλέον σε αυτό το ιδιότυπο καθεστώς ανευθυνότητας και οπισθοδρόμησης των τελευταίων 9 ετών.

Είμαστε εδώ, ενωμένοι και αλλάζουμε τα δεδομένα. Μαζί με όλες εκείνες τις δυνάμεις δημιουργίας και μεταρρυθμίσεων που θέλουν ο Βύρωνας να προχωρήσει πλέον τολμηρά μπροστά. Για να αποκτήσει ξανά αυτή η μοναδικά υπέροχη και ιστορική γειτονιά τον ρόλο που της αξίζει στα επόμενα χρόνια, στη σύγχρονη εποχή. Πάμε όλοι μαζί, σταθερά και δυνατά μπροστά!

Με σχέδιο και γνώση. Με διάθεση προσφοράς και αποφασιστικότητα. Δίπλα σε κάθε πολίτη. Με φροντίδα για την κάθε γωνιά αυτού του υπέροχου τόπου, στη καρδιά της πρωτεύουσας, στη αγκαλιά του Υμηττού.

Οι πολίτες κρατούν στα χέρια τους το μέλλον του τόπου μας. Τους καλώ να κοιτάξουν γύρω τους, να δουν την αλήθεια των λόγων μας για τη στασιμότητα που υπάρχει τα τελευταία χρόνια και να δώσουν την εντολή να προχωρήσει ο Βύρωνας μπροστά! Να μας δώσουν την εντολή να εργαστούμε για τη δική μας ξεχωριστή όμορφη γειτονιά.

Η Παράταξή μας είναι ενωμένη. Με τον Χρήστο Γώγο συζητάμε τα πάντα, ο Νίκος Χαρδαλιάς –ιστορικός δήμαρχος της πόλης μας- λειτούργησε καταλυτικά και ενώσαμε τις δυνάμεις μας. Γιατί, ο Βύρωνας μας ενώνει. Μας ενώνουν το ενδιαφέρον και η κοινή βούληση να δουλέψουμε μαζί και να πετύχουμε. Ο Βύρωνας είναι πάνω από όλους μας. Απέναντι σε μία δημοτική αρχή που άφησε ευκαιρίες να περάσουν αναξιοποίητες, μια δημοτική αρχή που ήταν προοδευτική μόνο στον τίτλο.

Η ομάδα που ξεκίνησε αυτή την πορεία το 2014, είναι πλέον έτοιμη, ώριμη και με σχέδιο να κάνει πράξη αυτή την αλλαγή!

Σήμερα, ο συνδυασμός μας, άνθρωποι μέσα από την κοινωνία μας με ολοκληρωμένη γνώση των θεμάτων, με καθαρό λόγο, με εντιμότητα, με εμπειρία και κυρίως με νέο άφθαρτο μυαλό δίνει το παρών για να φτάσει σε όλους σας ο προγραμματικός μας λόγος και να γίνει έργο από την πρώτη μέρα!

Ήδη στα χέρια των πολιτών βρίσκεται η αποτύπωση του προγραμματικού μας λόγου. Ένα πρόγραμμα που αποτελεί τη θέση και απάντησή μας στο ερώτημα πως μπορούμε να κάνουμε την ολική επαναφορά για το Βύρωνα.

Ένα πρόγραμμα που είναι εξειδικευμένο, βασίζεται σε ειδικές θεματικές και άξονες, θέτει προτεραιότητες και ιεραρχεί τα ζητήματα ώστε να ξεκινήσουμε από τα αυτονόητα και να οδηγηθούμε στον μετασχηματισμό του Βύρωνα σε μια ολοκληρωτικά έξυπνη πόλη!

Εστιάζουμε στα πραγματικά ζητήματα και να μιλάμε για αυτά που πρέπει να γίνουν, για αυτά που εμείς θα κάνουμε και για εκείνα που θα αλλάξουν τη ζωή των πολιτών του Βύρωνα!

  • Για μια πόλη
  • Καθαρή και πράσινη
  • Με ασφάλεια
  • Ανθρώπινη
  • Έξυπνη
  • Προσβάσιμη

Η παράταξή μας, έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της, έχει καταγράψει τη δυναμική της, έχει ενωθεί με την κοινωνία μας και έχει τις προδιαγραφές, από την επομένη της ανάληψης διοίκησης του δήμου, να λειτουργήσει για το κοινό καλό του τόπου μας σε ένα πνεύμα σύγκλισης και πολιτικού πολιτισμού.

Αν δεν βλέπετε το QR πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.