Θανάσης Κλειάσιος: Ποιότητα ζωής. Από τα λόγια στην πράξη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Θανάσης Κλειάσιος – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Αν σε ρωτήσω τι σου λείπει από τον Βύρωνα, η απάντηση θα είναι η Ποιότητα Ζωής. Τι σημαίνει, όμως, Ποιότητα Ζωής;

Σημαίνει επαρκής, καθαρός και φωτισμένος δημόσιος χώρος. Σημαίνει προσβασιμότητα. Αυτό που θέλεις μετά τη δουλειά είναι μια ασφαλή βόλτα σε φαρδιά και καθαρά πεζοδρόμια και πάρκα. Το ίδιο επιθυμεί και κάποιος με κινητικές δυσκολίες.

Σημαίνει ψηφιοποίηση των δημοτικών υπηρεσιών για να έχεις πρόσβαση από παντού ανά πάσα στιγμή. Η τεχνολογία είναι συνιφασμένη με τις δημόσιες υπηρεσίες, τα κτίρια, τα οχήματα και τις υποδομές. Μέσο για την αξιοποίηση της αποτελούν τα ανοιχτά δεδομένα (open data). Δεν αρκεί να έχεις οικολογική δημοτική συγκοινωνία αν δεν παρακολουθείς τι ώρα θα περάσει από τη στάση σου.

Σημαίνει να έχεις παιδικό σταθμό και ασφαλές σχολείο για το παιδί σου. Εφόσον η αυτοδιοίκηση αναλαμβάνει την ευθύνη των σχολείων, οφείλει να αξιοποιεί τα χρηματοδοτικά εργαλεία με βάση τις καταγεγραμμένες ανάγκες της σχολικής κοινότητας προκειμένου να μην μας τα κλείνει η πολεοδομία.

Σημαίνει επαρκές πράσινο και υποδομές για τα αδέσποτα. Πράσινο είναι οι πνεύμονες οξυγόνου της πόλης αλλά και ο πράσινος χαρακτήρα της, με ενεργειακά κτίρια και κουλτούρα ανακύκλωσης με δημόσιους και οικιακούς κάδους. Ο Πολιτισμός της πόλης δεν φαίνεται μόνο από το Φεστιβάλ στα δημόσια Θέατρα Βράχων αλλά πρωτίστως από το πως φέρεσαι στα ζώα, ιδιαίτερα στα αδέσποτα.

Τα παραπάνω δεν είναι προεκλογικές θέσεις, είναι εφαρμογή καλών πρακτικών για ένα βιώσιμο Βύρωνα που κοιτάει μπροστά χωρίς μιζέρια.

Φιλοδοξούμε να μας εμπιστευτείτε ως Δημοτική Αρχή γιατί μόνη μας προτεραιότητα είναι οι καθημερινές σας ανάγκες.

Αν δεν βλέπετε το QR πατήστε ΕΔΩ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.