Γεώργιος ΝΤΟΒΟΛΟΣ: Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Γεώργιος ΝΤΟΒΟΛΟΣ – Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος

#Βύρωνας_Μπροστά

Φίλες , φίλοι και αγαπητοί συμπολίτες
Σήμερα έχουμε μια μεγ
άλη ευκαιρία. Να κάνουμε τον Βύρωνα περισσότερο όμορφο, λειτουργικό και σύγχρονο.

Έχουμε την δυνατότητα να βελτιώσουμε σημαντικά την ποιότητα της ζωής μας. Να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη.
Με νέες υπηρεσίες εξυπηρέτησης του πολίτη, ιδιαίτερα σήμερα που οι ανάγκες, λόγω των συνθηκών, ολοένα γίνονται μεγαλύτερες.

 Αγαπώ την πόλη μας. Την ιστορία και τους ανθρώπους της. Θέλω να δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για τον Βύρωνα. Για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων με κάθε Βυρωνιώτη.
Αυτοί είναι οι λόγοι που θέτω υποψηφιότητα για την υπεύθυνη θέση του Δημοτικού Συμβούλου. Σε αυτήν όμως την προσπάθεια χρειάζομαι τη δική σας υποστήριξη.

Το μέλλον στηρίζεται στη συνεργασία και στον διάλογο.  Συζητούμε για το αύριο της πόλης μας. Κοιτούμε μπροστά. Οικοδομούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και διαρκούς συνεργασίας.
Για τον δήμο Βύρωνα του αύριο έχουμε όραμα, συγκεκριμένη άπ
οψη και εικόνα. Σχεδιάζουμε μια καλύτερη πόλη για όλους εμάς, αλλά και για τις επόμενες γενιές. Μια πόλη στο πλευρό των πιο ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, αλληλέγγυα, η οποία θα νοιάζεται για κάθε δημότη. Μια πόλη φροντισμένη που θα αναδεικνύεται η σύγχρονη δυναμική της φυσιογνωμία. Θέλουμε όλοι να απολαμβάνουμε την ζωή στον δήμο μας και ιδιαίτερα τα άτομα με αναπηρία, να αισθάνονται ισότιμοι συμπολίτες.

Θέλουμε να επενδύσουμε στον πολιτισμό και τον πλούτο των παραδόσεων του Γένους μας. Να στηρίξουμε τον αθλητισμό και την γνώση, ενισχύοντας ουσιαστικά τη νέα γενιά του Βύρωνα.  Αυτή είναι η μεγάλη μας πρόκληση.
Με τη στήριξή σα
ς, μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Ζητώ την ψήφο σας, ζητώ έναν σταυρό προτίμησης από τους τέσσερις που δικαιούσθε, για να υπηρετήσω εσάς από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, για να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη.
Γιατί όλοι εμείς αξίζουμε να νοιώθουμε υπερήφανοι που ζούμε στο Βύρωνα.
Μαζί, δίνουμε στην πόλη μας την πρωτιά που της αξίζει!
Πάντα δίπλα σας…

Αν δεν βλέπετε το QR πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.