Παναγιωτόπουλος Θεόδωρος: Για την πόλη που δικαιούμαστε και τη ΖΩΗ που μας αξίζει

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Παναγιωτόπουλος Θεόδωρος – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Ο Βύρωνας είναι μια πόλη που χρόνο με το χρόνο, η ποιότητα ζωής υποβαθμίζεται όλο και περισσότερο για την πλειοψηφία των κατοίκων και για αυτό έχουν ξεκάθαρη ευθύνη οι δημοτικές αρχές, οι κυβερνήσεις και οι πολιτικές τους.

Υποβάθμιση, στασιμότητα και απογοήτευση είναι η πικρή γεύση που αφήνουν οι πολιτικές τους στους πολίτες όλων των ηλικιών και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων.

Ενώ θα περίμενε κανείς ότι ο Δήμος ως τοπικός θεσμός εξουσίας θα αφουγκράζεται τις αγωνίες και τις ανάγκες των ανθρώπων και με την πολιτική του αυτές να εξυπηρετεί, δυστυχώς κοινή διαπίστωση των περισσοτέρων είναι ότι το αντίθετο γίνεται.  Εξυπηρετεί τα τοπικά επιχειρηματικά και άλλα συμφέροντα σε βάρος των λαϊκών συμφερόντων.

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ  ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ!

…Ο απερχόμενος δήμαρχος και η δημοτική αρχή -Στάση Βύρωνα/ΣΥΡΙΖΑ-, εννέα χρόνια στη διοίκηση του δήμου μετρήθηκαν. Παρά τα όσα λένε δεν βελτίωσαν τη ζωή στην πόλη.

Οι ελεύθεροι χώροι στην πλειοψηφία του έχουν πλημμυριστεί από τραπεζοκαθίσματα, οι σχολικές υποδομές έχουν συνέχεια φθορές και με μέτρια συντήρηση, η πόλη είναι χωρίς φώτα, έλλειψη παιδικών σταθμών, παραχώρηση υπηρεσιών του δήμου σε ιδιώτες, διατήρηση του παράνομου σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων στον Υμηττό κ.λπ.

Εφάρμοσαν την ίδια πολιτική με τις προηγούμενες δημοτικές αρχές, ταυτιστήκαν με τη στασιμότητα και την υλοποίηση των αντιλαϊκών μέτρων και  κατευθύνσεων της κεντρικής εξουσίας.

Απογοήτευσαν προοδευτικούς, αριστερούς πολίτες, τον λαό, τους εργαζόμενους  και τη νεολαία, ταύτισαν στα μάτια της κοινωνίας την αριστερά με τις αντιλαϊκές πολιτικές, βοήθησαν στη δεξιά μετατόπιση συνειδήσεων,  απαξίωσαν την πολιτική και  διευκολύνουν την ενδεχομένη επιστροφή της δεξιάς – «Βύρωνας Μπροστά» στη διοίκηση του Δήμου ώστε και αυτή με την σειρά της να ταυτιστεί με την κυβέρνηση της ΝΔ.

Αυτή η κατάσταση όμως δεν είναι μονόδρομος. Πρέπει και μπορούμε να ζήσουμε αλλιώς σε μια σύγχρονη πόλη που θα καλύπτει τις ανάγκες μας.

Υπάρχουν οι δυνατότητες σήμερα να καλυφθούν οι λαϊκές ανάγκες αρκεί να έχεις την πολιτική επιλογή να τις υλοποιήσεις, τους κατοίκους ενεργούς  και να συγκρουστείς με τα τοπικά συμφέροντα και την κεντρική εξουσία για να τα εφαρμόσεις.

Σε αυτό τον Βύρωνα ελπίζουμε, της αντίστασης, των κοινωνικών αγώνων και της αλληλεγγύης για να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και να σταθούμε άξιοι στο δρόμο της ιστορίας του.

Για αυτό, πάρα τα εμπόδια που βάζουν με τον αντιδημοκρατικό εκλογικό νόμο και όχι μόνο,  σας καλώ σε ένα ωραίο αγώνα, σε μια κοινή προσπάθεια συμπόρευσης  που μπορεί και πρέπει να έχει αποτελέσματα για τα δικαιώματα των πολλών σε αυτή την πόλη.

Για τη πόλη που δικαιούμαστε και την ζωή που μας αξίζει!

Για να συμβάλουμε όλοι μαζί να πάνε τα πράγματα αλλιώς στην πόλη και την κοινωνία!

Στηρίξτε και με την ψήφο σας

  • Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα
  • Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα
  • Συνεργαζόμενες-οι
  • Αγωνιστική Εκλογική Συμπόρευση

Αν δεν βλέπετε το QR πατήστε ΕΔΩ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.