Νεκτάριος Μπανάκας: Βύρωνας Μπροστά. Για μια Πόλη που αξίζουμε

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Νεκτάριος Μπανάκας, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βύρωνα

Μηχανολόγος Μηχανικός – MBA – Μέλος Δ.Σ. &  Διευθυντής Εκπαίδευσης ΕΑΒ (Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας)

Γεννήθηκα πριν 51 χρόνια, μεγάλωσα, έκανα φίλους, δημιούργησα την οικογένειά μου και ζω στον Βύρωνα. Οι πρώτες εικόνες από τα παιδικά μου χρόνια είναι από το Παλιό Δημαρχείο στο κέντρο της Δήμου μας, τις αλάνες που παίζαμε σαν παιδιά, το Ταπητουργείο, την Αγία Τριάδα, το ιστορικό σχολείο του Χαραλαμπόπουλου, την Ανάληψη, τα Νταμάρια και κάθε γειτονιά της Πόλης μας. Ζήσαμε όμορφα χρόνια, ανέμελα, λίγο φτωχά, αλλά πλούσια σε εμπειρίες και συναισθήματα.

Δυστυχώς η όμορφη, φιλόξενη, προσφυγική πόλη του Βύρωνα, με το πράσινο και τους ανοικτούς ελεύθερους χώρους, την ηρεμία της, το άρωμα του γιασεμιού στα μικρά δρομάκια της, την ασφάλεια που νιώθαμε σαν παιδιά εμείς και οι γονείς μας, την αλληλεγγύη, με τα χρόνια έχασε το χρώμα της και τις αξίες της. Η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια δεν έχει σταματημό.

Άμεσα ως ενεργοί πολίτες της Πόλης μας έχουμε υποχρέωση να βάλουμε ένα στοπ στον κατήφορο αυτό. Πρέπει να πάρουμε τις ζωές μας πίσω, η Πόλη μας πρέπει να πάει Μπροστά, να δημιουργήσουμε τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο για τις επόμενες γενιές.

Τα προβλήματα της Πόλης μας απαιτούν δυνατούς λύτες, αποφασιστικότητα, σκληρή δουλειά με πρόγραμμα, συνέργειες και χρηματοδότηση από την Περιφέρεια. Είναι μια χρυσή ευκαιρία για την Πόλη μας οι δύο δυνατές ομάδες του Μίλτου Μπαντή για τον Δήμο και του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια να συνεργαστούν και να φέρουν μια νέα εποχή δημιουργίας στην Πόλη μας.

Με μια δυνατή ομάδα από άξιους και καταξιωμένους συμπολίτες μας, ο Μίλτος Μπαντής έχει το πρόγραμμα και τις λύσεις στα προβλήματα του Δήμου μας και μπορεί να προσφέρει την ποιότητα ζωής που μας αξίζει.

Με εμπειρία, αξίες, υπευθυνότητα, ιδέες, όραμα, όρεξη και διάθεση για σκληρή δουλειά, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε στην Πόλη μας την αξία που της αρμόζει, την ποιότητα ζωής που τα παιδιά και οι γονείς μας θα απολαμβάνουν στην καθημερινότητά τους.

Συνδημότη μου, προσωπικά είμαι έτοιμος, θέλω και μπορώ να προσφέρω στην Πόλη που τόσο πολύ αγαπώ και ως ενεργός πολίτης ζητώ την στήριξή σου, για να σε εκπροσωπήσω επάξια στο νέο Δ.Σ. του Δήμου μας.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.