Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι… αλλιώς! Κ. Τσιάκαλος

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ας τους ξαναγνωρίσουμε!

H εφημερίδα μας, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου συνεντεύξεων με τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, εγκαινιάζει μια στήλη γνωριμίας με τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους. Σε κάθε τεύχος, 4 Δημοτικοί Σύμβουλοι (με αλφαβητική σειρά), θα απαντούν σε ένα μίνι ερωτηματολόγιο, πιο ελεύθερου χαρακτήρα, με στόχο μια πιο προσωπική απεύθυνση προς τους δημότες!

Αυτές είναι οι ερωτήσεις:

1. Ποια είναι η αγαπημένη σου «γωνιά» στην πόλη;

2. Ένα προσωπικό σου βίωμα από το Βύρωνα

3. Ένα ελάττωμα κι ένα προτέρημα του χαρακτήρα σου

4. Μια αγαπημένη ταινία κι ένα αγαπημένο τραγούδι

5. Αν ήσουν Δήμαρχος, ποια θα ήταν η πρώτη σου παρέμβαση στην πόλη;

6. Η συνεισφορά σου για τη βελτίωση της ζωής στην πόλη

7.  Αγαπημένη ατάκα/motto

 Κοσμάς Τσιάκαλος

Δημοτική Παράταξη:”ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ”

  1. Που αλλού;  Στην καρδιά της πόλης, Αγίας Σοφίας και Νεαπόλεως. Πρωινός καφές  με αγαπημένος φίλους, και όχι μόνο, συζητώντας  επί παντός επιστητού, για δημοτικά, πολιτικά, αθλητικά… Κανονική  ψυχοθεραπεία και μετά δουλειά!
  2. Ανέμελα παιδικά χρόνια στη γειτονιά της Ανάληψης. Παιχνίδια στην Πλατεία Αναλήψεως και τους γύρω δρόμους.  Σκαρφαλώναμε το μαντρότοιχο και πηδούσαμε στο παλιό γήπεδο των Νέων Βύρωνα για να παίξουμε μπάσκετ. Αξέχαστες εποχές!
  3. Στην ερώτηση αυτή θα ήταν προτιμότερο να απαντήσουν όσοι με γνωρίζουν. Παρόλα αυτά θα έλεγα πως είμαι διορατικός, έντιμος,  κάποιες φορές όμως  αγχώδης και ευέξαπτος.
  4. Αγαπημένες ταινίες που με συγκίνησαν βαθιά : « η Ζωή είναι ωραία»  του Μπενίνι  και «το κυνήγι της ευτυχίας»  του Μουτσίνο.  H ροκ και το έντεχνο με αντιπροσωπεύουν περισσότερο. Ξεχωρίζω το “Every you every me” των Placebo, «Μ΄ αρέσει να μην λέω πολλά» από Υπόγεια Ρεύματα, «Ο τυμβωρύχος» του Θάνου με ερμηνευτή τον Πασχαλίδη
  5. Θα ξεκλείδωνα τις διαδικασίες στη λήψη αποφάσεων έτσι ώστε οι πολίτες  να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν πραγματικά και από κοινού να συνδιαμορφώνουμε  τις εξελίξεις.
  6. Προτεραιότητά μου ήταν, είναι και θα είναι ο συνάνθρωπός μου και με γνώμονα αυτό αποτελώ ενεργό πολίτη με διαρκή  συμμετοχή στα κοινά της πόλης. Συμμετέχω ενεργά σε συλλογικές προσπάθειες και αγώνες στην πόλη μας για αξιοπρεπή ζωή, για το περιβάλλον, για την Δημοκρατία και την συντριβή του φασισμού.
  7. Διαβάτη δεν υπάρχει δρόμος, ο δρόμος γίνεται βαδίζοντας.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.