Kylie Minogue – Tension – η επιστροφή της βασίλισσας. Του Γ. Βούλγαρη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Λίγοι καλλιτέχνες των θρυλικών 80ς πλέον μπορούν να κομπάζουν τόσο για την εμπορική επιτυχία όσο και για το αποτύπωμά τους στην παγκόσμια pop κουλτούρα μετά απο 40 χρόνια καριέρας και ανάμεσά τους και η Kylie Minogue, αυτό το μικροσκοπικό πανέμορφο πλάσμα από την Αυστραλία που έκανε δειλά την εμφάνισή της στην pop βιομηχανία στα μέσα της δεκαετίας του ’80, παραδίδοντας τραγούδια φτιαγμένα από τσιχλόφουσκα με μία απαράμιλλη αθωότητα και αμηχανία συγχρόνως, καθώς η επαγγελματική της ταυτότητα ήταν αδιευκρίνιστη (λίγο από ηθοποιός σε σαπουνόπερα, λίγο φωτομοντέλο και λίγο τραγουδίστρια).

Το εγχείρημα πέτυχε με την αμέριστη (μα πάντα στο ίδιο μουσικό μοτίβο) βοήθεια  των παραγωγών Stock, Aitken και Waterman που  την εδραίωσαν γρήγορα σε μία σταρ της εποχής με τα απαραίτητα Νο 1 στους καταλόγους των charts.

Το μέλλον της όμως διαγραφόταν αβέβαιο και η μουσική της παρακαταθήκη έμοιαζε να βαλτώνει (πολλές Κασσάνδρες είχαν προδιαγεγραμμένο το μουσικό της τέλος) αλλά η Kylie, με πολλή αναζήτηση σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό, τους διέψευσε πανηγυρικά.

Η συνέχεια γνωστή!

Αμέτρητες επιτυχίες, πειραματισμοί σε μουσικές φόρμες και είδη χωρίς ποτέ να προδίδει τους fans της και τις μουσικές της pop ρίζες, παρέδωσε όλες αυτές τις δεκαετίες άλμπουμ αριστοτεχνικής χορευτικής μουσικής -κάποια εξ’ αυτών διαμάντια- που ανέδειξαν το ταλέντο της και την διαχρονικότητά της κατατάσσοντάς την ως μία από τις θρυλικές disco-pop βασίλισσες του είδους!

Και ερχόμαστε στο σήμερα όπου η Κylie Minogue κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το νέο της άλμπουμ “Τension (τo 16o της διαμαντένιας καριέρας της).

Τα προηγούμενα άλμπουμ Golden και Disco (ρεκόρ country και disco αντίστοιχα) σημείωσαν υψηλές πωλήσεις τόσο στην mainstream όσο και στην σκληροπυρηνική κλίμακα των fans, διατηρώντας σταθερές θέσεις στα charts.

Tο ζητούμενο ήταν να την γνωρίσει μια νεότερη γενιά streamers και ακροατών που δεν ήταν εξοικειωμένοι με την μουσική της κληρονομιά και να αποδείξει ότι η μουσική της δεν αφορά μόνο σε μαμάδες, ηλικιωμένους γκέι και κλασικούς pop fans άλλα ένα ευρύτερο παγκόσμιο νέο κοινό, χωρίς όμως να απογοητεύσει τους σκληροπυρηνικούς της θαυμαστές που πίνουν νερό στο όνομά της (Άλκη μου είσαι ένας από αυτούς).

Και τα κατάφερε με το παραπάνω.

Το “Τensionείναι ένα άλμπουμ που παραδίδει μαθήματα αγνής και φρέσκιας χορευτικής pop μουσικής, με σπουδαία παραγωγή και εκτέλεση και με μία Kylie στην πιο ώριμη ερμηνευτική και φωνητική της φάση, κλείνοντας το μάτι μουσικά σε όλη αυτή την τεράστια καριέρα της, μεταφερόμενη όμως στο σήμερα.

Το Padam Padam που ανοίγει το άλμπουμ εξακολουθεί να είναι μια γιγάντια στιγμή της (τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία του). Μπήκε στον παγκόσμιο χάρτη και εδραίωσε την 5η συνεχόμενη δεκαετία που η Kylie πέτυχε ένα single στο Top Ten στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Κομμάτια όπως το ευφορικό ομώνυμο Tension που βάζει φωτιές στα παγκόσμια dancefloors, με πειραματικά ρομποτικά φωνητικά, το ψιθυριστό preppy Scandipop σαξόφωνο του You Still Get Me High καθώς και το Vegas Highπου λες και βγήκε μέσα από την χρωματική πανδαισία των 80s, σε “αρπάζουν” από τα μούτρα για έναν ατελείωτο ξέφρενο χορό μέχρι λιποθυμίας.

Έπειτα, υπάρχει το Hands, ένα κομμάτι που επιστρέφει στη δεκαετία του ’90 με τα φωνητικά της γέφυρας του “Vogue” της Μαντόνα, που σίγουρα θα κάνει τους θαυμαστές της (παλιούς και νέους) να χαμογελούν με χαρά.

Με τα “10 out of 10”, “Green Light”, “StoryκαιThings we do for Love βάλτε τις γκέτες, τις βάτες, ανάψτε την ντισκομπάλα και αφεθείτε σε ξέφρενο πάρτι μάζι με καβαλιέρους/ντάμες όπως τότε… Τότε που το φλερτ ήταν γεμάτο ρυθμό και αισθήσεις και όχι η οθόνη ενός κινητού τηλεφώνου.

Το Love Train προβλέπεται να γίνει σίγουρα το νέο carnival ή gay anthem  των απανταχού παρελάσεων.

Και για το τέλος θα ήθελα να επικεντρωθώ στα αριστουργηματικά Hold on to Now”, “Somebody to LoveκαιJust Imagineμουσικά κομψοτεχνήματα που θα πρέπει να διδάσκονται σε σχολές μουσικής και σύνθεσης ως δείγμα αριστοτεχνικής αγνής pop, γεμάτα από χιλιάδες συναισθήματα και κατάθεση ψυχής μακριά από λογικές ευκολίας και ταχύρρυθμης επιτυχίας.

Tο Tension ΔΕΝ είναι ένα promo άλμπουμ για το “More Than Just A Residency (τα live που θα πραγματοποιήσει αργότερα φέτος στο Las Vegas) όπως οι επικριτές της λένε με ευκολία.

Ειναι ένα κομψοτέχνημα pop χορευτικής μουσικής με διάρκεια στον χρόνο.

H Kylie, για άλλη μια φορά αποδεικνύει ταπεινά πόσο εύκολα μπορεί να σφυρηλατήσει χρυσό και να μεταμορφωθεί σε φαινόμενο της pop κουλτούρας. Καθολικά και απόλυτα!

ΤHE QUEEN IS BACK

Το άλμπουμ κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες καθώς και σε φυσική μορφή (CD, vinyl και κασέτες) από την BMG και Darenot.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.