Ενθάδε κείται. Του Αντώνη Μακρή

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Οι άνθρωποι στις πληγείσες περιοχές, έπειτα από τις πυρκαγιές και πλημμύρες που χτύπησαν τη χώρα, είναι κυριολεκτικά εξαθλιωμένοι και εξαγριωμένοι. Κλίνουμε το γόνυ στους επαγγελματίες, στους εθελοντές, στα μέλη του ΠΑΜΕ, ΚΚΕ, ΚΝΕ, στα μέλη του Ρουβίκωνα, και σε όσους-ες βοήθησαν με αυταπάρνηση και χωρίς σκοπιμότητες. Δυστυχώς όμως, η κοινωνία στο σύνολό της είναι σε τέλμα και για άλλη μία φορά δεν δείχνει το σωστό αισθητήριο ούτως ώστε να συνάγει πολιτικά συμπεράσματα και να δράσει ανάλογα!

Πολιτική αφασία, μικροσυμφέρον, μοιρολατρία, μισαλλοδοξία, αδιαφορία, τυφλός οπαδισμός, σύγχυση, κάθε σύνδρομο του σοκ της κατάρρευσης του μικροαστικού ονείρου στην μετά-μνημονίων εποχή, η απογοήτευση των επαναλαμβανόμενων διαψεύσεων από τις εκάστοτε κυβερνήσεις που οδηγεί σε κυνισμό, το μακροχρόνιο και ανεξέλεγκτο κακάρισμα συνειδήσεων από την χαβούζα του διαδικτύου και η εκτόνωση της οργής μέσω των σόσιαλ, συνθέτουν ιδανικά εκείνες τις αντικοινωνικές συνθήκες πού γεννάνε Φασισμό και αποξένωση και σταθερά διαμορφώνουν την Πολιτική σε ριάλιτυ με την μεγάλη μάζα παθητικούς θεατές!

Η Κυβέρνηση ενώ σε μια Δημοκρατία θα έπρεπε να απολογείται στη Δικαιοσύνη, τουλάχιστον για εγκλήματα διαχείρισης, χάριν της κοινωνικής καθίζησης που επικρατεί αλλά και με τους μηχανισμούς προπαγάνδας και χειραγώγησης που διαθέτει, ΜΜΕ, Καταστολή, Εκβιασμούς, και με φυσικούς συμμάχους την Ολιγαρχία του πλούτου, βαπτίζει το μαύρο άσπρο με τη μέγιστη αλαζονεία! Η Αντιπολίτευση, και αυτή στο πνεύμα της γενικής αποσύνθεσης, τιμωρημένη από το εκλογικό σώμα για τις παλινωδίες και την τελική συστημική ενσωμάτωση της την περίοδο 15-19, υπεύθυνη για το γκρέμισμα του ηθικού του λαού και τον θρίαμβο της ΝΔ, εμφανίζεται εντέλει ανοιχτά ως το σοσιαλφιλελεύθερο «αντίπαλον δέος».

Έτσι, ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (και ΠΑΣΟΚ) σφραγίζουν την εικόνα μιας Ελλάδος ως παρηκμασμένης ευρωπαϊκής αποικίας-επαρχίας των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ με τους αντιστοιχους εντολοδόχους, Ρεπουμπλικάνους ή Δημοκρατικούς. Μιας αποικίας στη δίνη των προπαρασκευών ενός πιθανού πολέμου, με την Καπιταλιστική αδηφαγία να επιτίθεται συνεχώς σε ανθρώπους και Φύση, και την Τεχνητή Νοημοσύνη με την συστηματική Διασπορά Φόβου, το Ηλεκτρονικό Φακέλωμα και τον Έλεγχο να είναι τα ισχυρά όπλα στην φαρέτρα της Εξουσίας απέναντι σε κάθε απόπειρα κοινωνικής αφύπνισης!

Είναι το στοίχημα των ανθρώπων

ενάντια στην Βαρβαρότητα!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.