Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Βύρωνα για το αποτέλεσμα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες Βυρωνιώτες και Βυρωνιώτισσες, τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες, τους νέους και τις νέες που στις εκλογές της 8ης Οκτώβρη  έκαναν ένα ακόμα βήμα και στήριξαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο μας αλλά και την Περιφέρεια Αττικής.

Η αύξηση των ποσοστών της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Βύρωνα, 12,3% από 8,65% το 2019(+43%), αλλά και η σημαντική άνοδος στην Περιφέρεια Αττικής, όπου στο δήμο μας η Λαϊκή Συσπείρωση αναδεικνύεται δεύτερη δύναμη με ποσοστό16,5%, επιβεβαιώνουν την ύπαρξη ενός ρεύματος αμφισβήτησης και καταδίκης της κυρίαρχης πολιτικής που υλοποιείται από τις κυβερνήσεις, τους Δήμους και τις Περιφέρειες.

Είναι, ταυτόχρονα, ένα μήνυμα ελπίδας για το δυνάμωμα των αγώνων που έχουμε μπροστά μας και αφορούν το σύνολο των δικαιωμάτων του λαού μας.Η επόμενη μέρα είναι ήδη εδώ και η δύναμη της Λαϊκής Συσπείρωσης θα κατατεθεί εξ ολοκλήρου σε αυτήν την υπόθεση. Αυτή είναι η μοναδική δέσμευσή μας απέναντι στο λαό της πόλης μας.

Καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο η Λαϊκή Συσπείρωση έθετε το δίλημμα τι Δημοτική Αρχή, τι εκλεγμένους έχει ανάγκη ο λαός σήμερα: Σύμμαχους στην πάλη του ή στηρίγματα ενός κράτους εχθρικού προς αυτόν; Σε αυτό εξακολουθούμε να επιμένουμε, και γι’ αυτό οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης -που έχουν διαλέξει μετερίζι- θα αποτελέσουν τη μοναδική γνήσια λαϊκή αντιπολίτευση, το μοναδικό στήριγμα του λαού απέναντι και στην επόμενη Δημοτική Αρχή.

Στο κάλπικο δίλημμα λοιπόν,«Μπαντής ή Σωτηρόπουλος» εμείς απαντάμε καθαρά. Η αμφισβήτηση και η καταδίκη που εκφράστηκε, να εκφραστεί ξανά με άκυρο ή λευκό στις επαναληπτικές εκλογές της 15ης Οκτωβρίου.

Το επόμενο διάστημα θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να εμποδιστούν νέα μέτρα, για την πραγματική ανακούφιση των εργαζόμενων, των ανέργων, των λαϊκών νοικοκυριών, των συνταξιούχων, της νεολαίας, όλων όσων υποφέρουν. Για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών. Για τη διεκδίκηση έργων και υποδομών που θα υπηρετούν την προστασία του λαού.

Συνεχίζουμε!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.