Τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Καισαριανής, Ηλία Σταμέλου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17/12/2023, η τελετή ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Καισαριανής, Ηλία Σταμέλου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Καισαριανής. Στην τελετή παρευρέθηκαν ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αττικής και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Γιάννης Πρωτούλης, οι επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ζωγράφου και Βύρωνα, Ανδρέας Καραβίδας και Βαγγέλης Γείτονας, καθώς και οι πρώην Δήμαρχοι Καισαριανής, Γιώργος Κατημερτζής, Σπύρος Τζόκας και Αντώνης Καμπάκας.

Ολόκληρος ο χαιρετισμός του ο Ηλία Σταμέλου έχει ως εξής:

«Σας ευχαριστούμε για την σημερινή σας συμμετοχή στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής, να σας ευχηθούμε χρόνια πολλά και στο νέο χρόνο να εκπληρωθούν  οι ελπίδες και οι προσδοκίες  όλων.

Θα Θέλαμε για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που μας ψήφισαν  . Όλους εκείνους, που συνέβαλαν η Καισαριανή με την ιστορική της πορεία και παράδοση να αποκτήσει αγωνιστική δημοτική αρχή.

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ αναλαμβάνει την διοίκηση του δήμου στην πόλη μας σε μια περίοδο όπου

  • Η ζωή των λαϊκών στρωμάτων και της πόλης μας, έχει επιδεινωθεί από την γενικευμένη ακρίβεια στα τρόφιμα και στην Ενέργεια με τους πολύχρωμους φουσκωμένους λογαριασμούς του ρεύματος, ως αποτέλεσμα της «απελευθέρωσης» της αγοράς Ενέργειας και της «πράσινης μετάβασης. Είναι η ενεργειακή φτώχεια που οδηγεί τα λαϊκά νοικοκυριά να κρυώνουν τον χειμώνα και να ζεσταίνονται το καλοκαίρι. Και σαν να μην φτάνει αυτό, πάνω από τα κεφάλια μας κρέμεται η απειλή από την ένταση των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων.
  • Τα λαϊκά στρώματα πρέπει να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με κριτήριο τις δικές τους ανάγκες, να συγκροτήσουν την δική τους συμμαχία , τους δικούς τους στόχους διεκδίκησης
  • Η κρατική χρηματοδότηση των δήμων εξακολουθεί να είναι κουτσουρεμένη και πίσω από τις ανάγκες των δήμων  και στρέφουν όλο και πιο πολύ στην κατεύθυνση της ανταποδοτικότητας  και της φορολογίας των δημοτών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το   πρόστιμο -τέλος ταφής 25 ευρώ τον τόνο των απορριμμάτων που θα κληθούν να τον πληρώσουν οι δημότες στο όνομα της προστασίας του περιβάλλοντος.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες και τα εμπόδια που θα συναντήσουμε στην προσπάθεια μας   , γνωρίζουμε ότι κινούμαστε σε εχθρικό περιβάλλον.

Εμείς σαν δημοτική αρχή δεν θα γίνουμε το όχημα να περάσουν όλα τα αντιλαϊκά σχέδια της κυβέρνησης.

θέτουμε προτεραιότητες και ξεδιπλώνουμε σχέδιο διεκδίκησης κόντρα στον αντιδραστικό ρόλο που καλείται να παίξει η Τοπική Διοίκηση στις σημερινές συνθήκες.

  • Διεκδικούμε την πλήρη χρηματοδότηση της Τοπικής Διοίκησης από το κράτος,
  • Την κάλυψη των μεγάλων κενών σε προσωπικό, με μόνιμες και σταθερές εργασιακές σχέσεις,
  • Την προστασία της ζωής, της περιουσίας του λαού και του περιβάλλοντος με τα αναγκαία έργα αντιπυρικής, αντιπλημμυρικής και αντισεισμικής θωράκισης.
  • Την προτεραιότητα σε έργα που αντιμετωπίζουν τα σοβαρά προβλήματα και τις ανάγκες του λαού, ιδιαίτερα στη συντήρηση της σχολικής στέγης και στη διεύρυνση της σχολικής υποδομής.
  • Διεκδικούμε τη δημιουργία ανθρώπινων υποδομών στον οικισμό του Βλητικού Σταθμού και τη διάσωση των «Πυροβολημένων» στο Τρίγωνο.
  • Υποδομές για δωρεάν άθληση, πολιτισμό και αναψυχή,
  • Την προστασία του ορεινού όγκου του Υμηττού
  • Την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού/συγκοινωνιακού προβλήματος.
  • Την αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας
  • Τη μάχη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά και τις εξαρτήσεις

Θα αποτελέσουμε στήριγμα στους αγώνες της εργατικής τάξης και του λαού μας.

Στο κέντρο της προσοχής μας βρίσκονται όλα εκείνα τα ζητήματα που αφορούν τη ζωή των λαϊκών οικογενειών της πόλης μας. Ιδιαίτερα τα επείγοντα μέτρα ανακούφισης της λαϊκής οικογένειας και της νεολαίας των λαϊκών στρωμάτων.

Όλοι γνωρίζουν τι παραλαμβάνουμε, τα προβλήματα σε όλους τους τομείς είναι σοβαρά.  Ο δήμος είναι υπερχρεωμένος και οι υπηρεσίες του ασφυκτιούν από την έλλειψη προσωπικού, βασικές κοινωνικές δομές απειλούνται με συρρίκνωση και κλείσιμο ή σπρώχνονται στην ιδιωτικοποίηση.

Μέσα από το δημοτικό συμβούλιο , τις λαϊκές συνελεύσεις, τις συναντήσεις με τους μαζικούς φορείς  θα δώσουμε αναλυτική εικόνα των προβλημάτων αλλά και το σχέδιο μας για την διεκδίκηση λύσεων με βάση τις διακηρύξεις μας.

Αγαπητοί φίλες και φίλοι δεν είμαστε αιθεροβάμονες, δεν καλλιεργούμε αυταπάτες ότι όλα θα τα λύσουμε. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες και τα εμπόδια που θα συναντήσουμε. Δεν θα συμβιβαστούμε με αυτές. Βαδίζουμε κόντρα στο ρεύμα που οδηγεί στη καταστροφή του λαού.

Θα είμαστε λαϊκή αντιπολίτευση στην αντιλαϊκή λαίλαπα . Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι προτάσεις μας και η δράση μας θα είναι απέναντι από την αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ, της κυβέρνησης κριτήριο μας αποτελούν οι ανάγκες της πόλης μας και των κατοίκων της.

Στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας, κανένας δεν περισσεύει, εκεί ο καθένας μας θα αποδεικνύει  με ποιόν είναι , ποιοι ενισχύουν τα εμπόδια και ποιοι θέλουν να τα παραμερίσουν. Εκεί θα φανούν τα όρια του συστήματος, εκεί θα αναδειχθεί και ο ρόλος της κάθε πολιτικής δύναμης. Διεκδικούμε όσα έχουμε ανάγκη, τώρα, άμεσα.. Κανείς δεν θα μας χαρίσει τίποτα. Αυτά που δικαιούμαστε θα τα κατακτήσουμε με αγώνα. Μόνο έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για να φτιάξουμε την πόλη μας στο μπόι των ονείρων μας.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέχτηκαν με την λαϊκή συσπείρωση , και που αναδείχτηκαν σε δημοτική αρχή αυτό τον όρκο δίνουμε στον λαό της ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ, να υπερασπίσουμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα του λαού της πόλης μας.

Θα συνεχίσουμε στην πράξη τις ηρωικές παραδόσεις του λαού, θα συνεχίσουμε στον δρόμο που χάραξαν οι αγωνιστικές δημοτικές αρχές με δημάρχους τον ΜΑΝΩΛΙΔΗ, τον ΜΑΚΡΗ και τον ΚΑΤΗΜΕΡΤΖΗ συνέχεια της προηγούμενης θητείας της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ»

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.